De grootste dealer van picknicktafels in België
Snelle en betrouwbare levering
Max. 10€ verzendkosten! 

Stalen picknicktafels


Onze picknicktafels zijn gemaakt van massief hout en kunnen worden aangepast aan uw specificaties. Elke picknicktafel heeft een stevige metalen constructie, hoogwaardige schroeven en wordt met de hand gemaakt door vakkundige timmerlieden.

Met deze combinatie zult u jarenlang genieten van een stevige houten tafel. Het matzwarte ijzeren frame van deze picknicktafel wordt gecombineerd met geschaafde Douglas balken om een stevige maar elegante setting te creëren.

Onbehandeld heeft dit materiaal een zeer lange levensduur. De combinatie van ijzer met Douglas hout maakt het robuust en duurzaam. De metalen voet is behandeld met zink om roesten te voorkomen.

Bescherm het Douglas hout met Restol Houtolie


Onbehandeld Douglas hout wordt na verloop van tijd mooi grijs en gaat 10 tot 15 jaar mee! Houdt u er rekening mee dat natuurlijke kenmerken zoals zon- of waterschade scheurtjes in het hout kunnen veroorzaken- dit heeft geen invloed op de kwaliteit.

Wilt u de oorspronkelijke kleur van uw douglas terras behouden, behandel het dan met Restol houtolie. Deze behandeling bevat een kleurpigment dat het hout beschermt tegen ultraviolette straling, waardoor de natuurlijke tint van het hout doorschijnt en de levensduur wordt verlengd.