De grootste dealer van picknicktafels in België
Snelle en betrouwbare levering
Max. 10€ verzendkosten! 

Picknicktafel Gent

 

Bent u op zoek naar een picknicktafel die bestand is tegen de elementen? Zoek dan niet verder! Met onze picknicktafel kunt u er zeker van zijn dat uw buitenmeubilair veilig is tegen regen, zon en sneeuw. Het onder druk geïmpregneerde hout zorgt ervoor dat uw meubilair stevig blijft in alle weersomstandigheden.

Naast zijn duurzaamheid is deze picknicktafel ook gemakkelijk in elkaar te zetten: alle onderdelen zijn genummerd en komen snel in elkaar dankzij hun eenvoudige ontwerp.

 

Picknicktafel laten bezorgen in Gent

 

Wij bezorgen in de zes deelgemeenten van Gent (Aaigem, Beveren-aan-de-IJzer, Gentbrugge, Oostakker, Sint-Amandsberg en Sint-Denijs-Westrem) en dit steeds 1 keer per week. De leveringsdag kan van week tot week verschillen. Onze planner zal zeker contact met u opnemen om hierover een afspraak te maken. Heeft u verder nog vragen over onze leveringsmogelijkheden in Gent? Dan kunt u ook altijd even contact met ons opnemen. 

 

 

Bedrijven in Gent

 

Picknicktafel-kopen.be biedt naast picnicbanken voor particulieren ook korting voor bedrijven aan. De picknicktafels zijn geschikt voor bedrijven en organisaties van elke omvang. Of u de tafels nu op uw terrein of in een openbare ruimte wilt gebruiken, wij kunnen u helpen de perfecte oplossing te vinden. Wij bieden ook speciale kortingen voor bedrijven: contacteer ons voor meer informatie over onze prijzen en leveringsmogelijkheden in Gent.

 

 

Scholen in Gent

 

Scholen in Gent weten dat leerlingen graag een plekje hebben om te zitten en hun lunch op te eten, of om gewoon wat rond te hangen met hun vrienden. De picknickbanken kunnen overal op het schoolterrein geplaatst worden, of zelfs op de speelplaats van de school. Dit soort banken zijn ideaal om buiten in de frisse lucht te zitten, en ze zijn ook erg comfortabel om op te ontspannen als je even pauze wilt tijdens de lessen.

De picknickbanken die wij aanbieden zijn er in verschillende vormen en maten, zodat u er een kunt vinden die perfect aan uw wensen voldoet. U kunt kiezen uit twee soorten zithoeken: met rugleuning of zonder rugleuning. Wilt u iets traditioneels, dan zijn onze houten picknickbanken wellicht wat u zoekt. Als u echter op zoek bent naar iets moderns en strak, dan zal een van onze kunststof exemplaren u misschien meer aanspreken?

Scholen kunnen gemakkelijk een bestelling bij ons plaatsen via onze website of door ons rechtstreeks te e-mailen (hier beschikbaar).

 

Bezienswaardigheden

 

De Sint-Baafskathedraal

 

Gent heeft een heleboel leuke bezienswaardigheden, maar één die we bijzonder mooi vinden is de Sint-Baafskathedraal.

Het is het oudste gebouw van Gent en het wordt nog steeds gebruikt als kerk. Het heeft een prachtig houten lambriseringplafond en glas-in-loodramen die eruit zien als juwelen.

Er ligt ook een prachtige tuin achter met veel bomen, bloemen en bankjes om op te zitten. Wij denken dat het geweldig zou zijn om daar een picknicktafel te plaatsen, zodat u uw lunch of diner kunt nuttigen terwijl u deze historische bezienswaardigheid bewondert!
(Foto: creative commons)

 

Het Gravensteenkasteel

 

Het Gravensteenkasteel in Gent is een van de beste plekken om te picknicken. Het is een oud kasteel dat ooit dienst deed als gevangenis, en het ligt vlak aan de rivier. Het kasteel werd verbouwd en is nu open voor het publiek, maar het heeft nog steeds enkele van zijn originele kenmerken, zoals de gevangeniscellen, die nu gevuld zijn met displays over de geschiedenis van Gent.

Het Gravensteen heeft ook veel mooie tuinen en groen, evenals een speeltuin voor kinderen. Het is ook een geweldige plek om uw hond mee te nemen!

Als u op zoek bent naar een romantische plek om tijd door te brengen met uw geliefde, kan dit de ideale plek zijn. Je kunt buiten onder de bomen lunchen of dineren met uitzicht op de rivier, of een rondleiding binnen volgen waar je alle verschillende tentoonstellingen kunt zien.

(Foto: creative commons)