De grootste dealer van picknicktafels in België
Snelle en betrouwbare levering
Max. 10€ verzendkosten! 

 

Picknicktafel - Antwerpen:Antwerpenaren kunnen nu picknicktafels kopen bij picknicktafel-kopen.be en ze aan huis laten leveren. De picknicktafels zijn een aanwinst voor elke achtertuin en zijn de perfecte plaats om te ontspannen en te genieten van een maaltijd in open lucht.
 

Bestel uw picknicktafel vandaag!Picknicktafel-kopen.be is uw one-stop-shop voor al uw picknickbenodigdheden, met trots voor de regio Antwerpen. Van tafels en stoelen tot accessoires en spelletjes, wij hebben alles wat u nodig heeft om uw volgende picknick tot een succes te maken.
Geniet de hele zomer van het buitenleven. Picknicktafels zijn een uitstekende aanvulling op elke achtertuin.  Zij bieden een plaats om te ontspannen, van de zon te genieten en tijd door te brengen met familie en vrienden.

Wacht niet tot het te laat is. Bestel uw picknicktafel vandaag nog! 
 

Haal het buitenleven naar binnen met een nieuwe picknicktafel!


De perfecte manier om van het buitenleven te genieten is met een mooie tuintafel. Kom vandaag nog onze selectie picknicktafels bekijken! U kunt kiezen uit verschillende stijlen en maten, dus u vindt zeker het perfecte exemplaar voor uw achtertuin. Mis deze geweldige kans niet!
Kijk vandaag nog op onze website! We weten zeker dat u de perfecte tuintafel zult vinden om uw achtertuin compleet te maken. Bedankt voor uw vertrouwen
 

De leukste bezienswaardigheden in Stad Antwerpen:- De Onze-Lieve-Vrouwekathedraal: Deze imposante gotische kathedraal is een van de meest iconische bezienswaardigheden in Antwerpen. De bouw begon in de 13e eeuw, en werd pas voltooid in de 15e eeuw. De kathedraal herbergt enkele van de mooiste kunstwerken van Rubens, waaronder zijn wereldberoemde schilderij "De Afdaling van het kruis".Foto (creative commons)

- Het Plantin-Moretus Museum: Dit museum is gewijd aan de geschiedenis van de boekdrukkunst en de uitgeverij in Antwerpen. Het is gehuisvest in twee historische gebouwen - de 16e-eeuwse Plantin-pers en het 18e-eeuwse Moretushuis. Het museum heeft een grote collectie drukpersen, lettertypes en drukapparatuur.‚ÄčFoto (creative commons)

- Het Rubenshuis: Dit is het voormalige huis van de wereldberoemde Vlaamse kunstenaar Peter Paul Rubens. Het huis is omgebouwd tot een museum en herbergt een grote collectie schilderijen, tekeningen en beeldhouwwerken van Rubens.‚ÄčFoto (creative commons)

- De Antwerpse Zoo: Dit is een van de oudste dierentuinen in de wereld, en is de thuisbasis van meer dan 5.000 dieren. De dierentuin is vooral bekend om zijn verzameling gorilla's. ‚ÄčFoto (creative commons)

- Het MAS Museum: Dit museum is gewijd aan de geschiedenis en cultuur van Antwerpen. Het is gevestigd in een opvallend modern gebouw aan de oevers van de Schelde. Het museum heeft een breed aanbod aan tentoonstellingen en beschikt ook over een panoramisch dakterras met uitzicht over de stad.‚ÄčFoto (creative commons)

 

Welke districten bestaan er in de stad Antwerpen, en wat valt er te zien?Er zijn acht districten in de stad Antwerpen. Het zijn:- District I: Antwerpen Centraal is het grootste en dichtstbevolkte district van Antwerpen. Het is de thuisbasis van veel van de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad, waaronder de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal, het Koninklijk Paleis van Antwerpen en het Rubenshuis.

- District II: Antwerpen Noord is de thuisbasis van de beroemde diamantwijk van de stad. Het is ook de thuisbasis van veel van de belangrijkste winkelstraten van Antwerpen, zoals de Meir en de Kammenstraat.

- District III: Antwerpen Oost  is de thuisbasis van de haven van de stad en veel van de industriegebieden. Het is ook de thuisbasis van enkele van de meest achtergestelde gemeenschappen van Antwerpen.

- District IV: Antwerpen Zuid  is de thuisbasis van veel van de migrantengemeenschappen van de stad. Het is ook de thuisbasis van enkele van de meest achtergestelde gebieden van Antwerpen.

- District V: Berchem  is een grotendeels residentiële wijk in het noorden van Antwerpen. Het is de thuisbasis van veel van de middenklasse gezinnen van de stad.

- District VI: Wilrijk  is een grote wijk in het zuiden van Antwerpen. Het is de thuisbasis van veel van de universiteiten en hogescholen van de stad, evenals enkele van zijn grootste parken.

- District VII: Hoboken is een residentiële wijk in het westen van Antwerpen. Het is de thuisbasis van veel van de hogere klasse families van de stad.

- District VIII: Merksem: Het is de thuishaven van de Antwerpse haven, één van de grootste havens van Europa. Het district is ook bekend om zijn winkelstraten, waaronder de Meir en de Keyserlei.