De grootste dealer van picknicktafels in België
Snelle en betrouwbare levering
Max. 10€ verzendkosten! 

Kinderpicknicktafels


Wilt u een picknicktafel voor uw kind kopen, maar wilt u er niet te veel voor betalen? Wij hebben de beste kinderpicknicktafels voor u in aanbieding. Onze picknicktafels zijn geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik, waardoor ze perfect zijn voor kinderspeelplaatsen. Wij hebben een breed scala aan kleuren en ontwerpen, zodat u een tafel kunt vinden die past bij het favoriete thema van uw kind. De tafels zijn gemaakt van duurzaam hout, dus kunt u er zeker van zijn dat ze milieuvriendelijk zijn. Wij bieden ook picknicktafels voor volwassenen en andere gezinsleden, zodat u tafels kunt kopen voor iedereen in het gezin.

Voordeelpakketten voor lagere scholen


De leerlingen van de lagere school maken zich klaar om terug naar school te gaan, en u weet wat dat betekent: het is tijd om na te denken over de jaarlijkse picknicktafelverkoop! 

Wij bieden basisscholen de mogelijkheid om houten kinderpicknicktafels te kopen met een mooie onmiddellijke korting. Ze zijn gemaakt van duurzaam hout, dus u kunt er zeker van zijn dat uw kinderpicknicktafels nog jaren mee zullen gaan. 

Daarbovenop is er gratis verzending vanaf een aankoop van 200 euro.

Hoe kunt u deze voordeelpakketten vinden? Zoek de foto's waarop u"6-PACK" staat vermeld. 
 

Tip: Kinderpicnicktafels voor binnengebruik


Wist je dat kinderpicknicktafels ook ideaal zijn voor gebruik binnenshuis? Ze kunnen worden geplaatst in de slaapkamer of speelkamer van uw kind. Het is een leuke manier om de ruimte te decoreren en ervan te genieten. De reden waarom kinderpicknicktafels zo populair zijn, is omdat ze kinderen een comfortabele plaats bieden om plezier te maken en te spelen of knutselen. Ze zijn ook gemakkelijk te onderhouden en nemen niet te veel ruimte in beslag.