De grootste dealer van picknicktafels in België
Snelle en betrouwbare levering
Max. 10€ verzendkosten! 

Picknicktafels in Aluminium

Picknicktafels van aluminium zijn ideaal voor elke buitenruimte. Ze zijn gemaakt van corrosiebestendige materialen en zijn ideaal voor informele en ongedwongen omgevingen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, kleuren en stijlen en kunnen op elke locatie worden gebruikt - van stedelijke ruimtes tot achtertuinen en parken.
 

Wat is aluminium, en wat voor nut heeft het bij de constructie van picknickbanken?


Aluminium is een steeds populairder materiaal geworden bij de creatie van buitenmeubilair. Aluminium terrasmeubilair wordt vaak verkozen boven hout omdat het duurzamer, weerbestendig en onderhoudsvrijer is.

Lees verder om meer te leren over aluminium en de voordelen ervan.

Aluminium is een licht, corrosiebestendig metaal dat vele toepassingen kent. Het wordt vaak gebruikt in de bouw van picknicktafels, banken en andere tuinmeubelen vanwege zijn duurzaamheid en lage onderhoudseisen. Aluminium is ook gemakkelijk te onderhouden, waardoor het een aantrekkelijke optie is voor huiseigenaren die op zoek zijn naar een duurzame en langdurige terras set.

Het kan gecombineerd worden met poedercoating of anodisatie om een aantrekkelijker afwerking te verkrijgen.

Wat is anodisatie?
Anodiseren is een methode om aluminium te behandelen waarbij zich op het materiaal een oxidelaag vormt. Dit beschermt het metaal tegen corrosie en slijtage tijdens het gebruik.
 

Waarom kiezen onze klanten voor aluminium picknicktafels in plaats van houten picknicktafels?


Aluminium picknicktafels zijn gemakkelijk te onderhouden en hebben een lange levensduur. Ze vereisen minder onderhoud en reparaties zoals houten picknicktafels. Aluminium picknicktafels zijn gemakkelijk schoon te maken, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik in parken en op stranden. Bovendien hoeven ze niet geverfd of gebeitst te worden, zodat u ze kunt gebruiken zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over beschadiging van de afwerking. Aluminium picknicktafels zijn ook veel lichter dan houten tafels, waardoor ze gemakkelijker te vervoeren zijn wanneer dat nodig is. Ze hebben ook een aantrekkelijker uiterlijk dat kan worden aangepast met verschillende afwerkingen zoals poedercoating of anodisatie voor een unieke look.