De grootste dealer van picknicktafels in België
Snelle en betrouwbare levering
Max. 10€ verzendkosten! 

RESTOL HOUTOLIE TUINHOUTGEEL (1 liter)

RL-GL-TH

Tijdelijk in prijs verlaagd!

38.34

Merk:
RESTOL
Leveringsterm:
1 - 9 werkdagen
€ 31,95

Prijs:

€ 31,95

Met Restol Tuinhoutgeel maakt u uw hout iets lichter en geler dan de oorspronkelijke kleur van geel behandeld hout. Het is niet moeilijk om uw tuinhout met deze nieuwe kleur te behandelen: u kunt hiervoor de normale verwerkingsinstructies volgen.

Speciaal product voor het opfrissen van uw donker behandeld hout (geel). Behandelen met deze kleur zorgt er voor dat de originele kleur van het behandeld hout weer naar voren komt.

Eigenschappen:

Op behandeld hout 2 lagen aanbrengen.
Op al het andere hout 3 lagen aanbrengen.

Dekking:

Transparante kleur

In 3 stappen het gewenste resultaat:

1. Voorbereiding:

Zorg dat de ondergrond vrij is van loszittende delen en dat deze droog- en stofvrij is. Wij adviseren hiervoor gebruik te maken van een (staal)borstel.

2. Aanbrengen:

Breng Restol Houtolie aan met een platte kwast, roller of verfspuit. Voor het beste resultaat, is het verstandig om Restol Houtolie aan te brengen in de lengterichting van het hout. Voor een groot oppervlak kunt u het beste een spuit of roller gebruiken. Ook hiervoor geldt: breng Restol Houtolie aan in de lengterichting van het hout.

3. Tweede/derde laag aanbrengen:

Twee lagen Restol Houtolie is voldoende voor bescherming. Voor een meer sprekende kleur kunt u uw hout nog een derde laag Restol Houtolie geven. Voor behandeld hout is twee lagen Restol Houtolie vaak voldoende. Bij al het andere hout kunt u het beste drie lagen Restol Houtolie aanbrengen.

Tips / Vragen:

1. Het schuren van uw hout is niet nodig:

Als er een extra glad resultaat gewenst is, kunt u het oppervlak licht opschuren.
Dit kan bijvoorbeeld met een schuurspons.

2. Roer Restol goed op:

Het pigment dat in Restol Houtolie verwerkt zit, zakt na verloop van tijd naar de bodem van de pot. Het is daarom belangrijk om ook goed over de bodem te roeren. Alleen schudden is niet voldoende. 30 seconden goed roeren is in vele gevallen al genoeg.

3. Groot oppervlak:

Voor het aanbrengen van Restol Houtolie op een groot oppervlak, bijvoorbeeld een schutting of groot tuinhuis, kunt u ook een spuit gebruiken. Let er wel op dat u Restol Houtolie aanbrengt in de lengterichting van het hout.

Productspecificaties:

Algemene kenmerken:
Materiaalsoort:Houtolie
Gewicht (kg):2,5 kg.
Afmetingen:
Overige kenmerken:
PDF documenten: