De grootste dealer van picknicktafels in België
Snelle en betrouwbare levering
Max. 10€ verzendkosten! 

KING ® PICKNICKTAFEL VIERKANT 200 cm x 200 cm / 4cm dikte (6-PACK)

KVKPACK

Tijdelijk in prijs verlaagd!

1943.94

Merk:
KING
Leveringsterm:
Spoedlevering (1-2) werkdagen
Snelle levering (3-6) werkdagen
Standaard levering (7-9 werkdagen)
€ 1.700,95

Prijs:

€ 1.700,95

6 pack aanbieding! Het gezellig samenzijn met uw vrienden en familie was nog nooit zo leuk met deze vierkante KING picknicktafel, waaraan plaats is voor acht volwassenen.
Omdat de hoeken van zowel het tafelblad als de zitvlakken afgerond zijn, kan aan dit zitmeubel in alle veiligheid naar hartenlust gepraat, gelachen en gegeten worden. Dit KING product past ook perfect op een speelplaats of in een bedrijfsomgeving.
Dankzij de slimme onderconstructie is het bovendien onmogelijk om met uw benen de onderkant van de tafel te raken. Het ruime tafelblad (115 x 115 cm) en het parasolgat (diameter 4 cm) creëren extra comfort. Indien u dit wenst, kunnen ook rugleuningen aan de zitvlakken bevestigd worden.

Dit model kunt u ook bij slecht weer met een gerust hart buiten laten staan. Het hout werd vooraf immers behandeld, zodat regen en wind geen schade aan uw KING picknicktafel kunnen toebrengen. Kortom, een minimum aan onderhoud voor maximaal plezier in het groen!

De six-pack picknicktafels zijn een kosteneffectieve oplossing voor scholen en andere faciliteiten die op zoek zijn naar een praktisch meubilair waarmee ze hun speelplaats kunnen uitrusten.
 

E-woodproducts levert de tafel(s) bij u thuis, uw bedrijf of uw school?


Uiteraard! Omdat wij een goede service belangrijk vinden, bellen wij u een half uurtje voor aankomst op. Bij E-woodproducts bedragen de verzendkosten maximaal 10 euro! Hoe meer je bestelt, hoe lager dit bedrag wordt! Vanaf 200 euro mag u rekenen op gratis levering.
 

Montage:


De montage van deze tafel duurt met twee personen ongeveer een uurtje. Het tafelblad en de vier zitvlakken worden al vooraf gemonteerd en in ons pakket vindt u ook een handleiding en het nodige bevestigingsmateriaal terug.
Indien u wenst kunnen de tafels ook door onze medewerkers ter plaatse gemonteerd worden. De meerprijs hiervoor wijst zich uit tijdens de bestelprocedure.

 

Alle afmetingen op een rij:


- Totale oppervlakte (lengte x breedte) picknicktafel: 200 cm x 200 cm
- Lengte x breedte tafelblad: 115 cm x 115 cm
- Diepte x dikte x hoogte zitvlakken: 44 cm x 40 mm x 45 cm
- Dikte planken: 40 mm
 

FSC:


Als leverancier van outdoorproducten draagt E-woodproducts het milieu een warm hart toe. Daarom gaat ook ons beleid hand in hand met de natuur en dragen de KING picknicktafels het internationaal erkende FSC-label. Dat betekent dat uw producten gemaakt zijn met hout uit verantwoord beheerde bossen. Kiezen voor E-woodproducts is dus ook kiezen voor een duurzame wereld.

Productspecificaties:

Algemene kenmerken:
Materiaalsoort:Noord-Europees Vuren Hout
Leeftijd:7 tot 99
Gewicht (kg):480 kg.
Aantal per pak:6
Behandeld:Ja
FSC-nr:SCS-COC-005219-PA
Constructie:Massief hout. Het pakket bestaat uit voorgemonteerde onderdelen.
Afmetingen:
Hoogte:77 cm.
Breedte:200 cm.
Diepte:200 cm.
Zithoogte:45 cm.
Overige kenmerken:
Aantal personen nodig voor montage:1
Aantal zitplaatsen:8
Parasolgat (40mm):Ja
PDF documenten: