De grootste dealer van picknicktafels in België
Snelle en betrouwbare levering
Max. 10€ verzendkosten! 

KING ® PICKNICKTAFEL VIERKANT BLANK 200 cm x 200 cm / 4cm dikte

KVKBLANK

Tijdelijk in prijs verlaagd!

371.94

Merk:
KING
Leveringsterm:
1 - 9 werkdagen
€ 239,95

Prijs:

€ 239,95

Bent u op zoek naar de perfecte tafel voor uw achtertuin? Wat dacht je van een vierkante picknicktafel in onbehandeld hout?
Een vierkante tafel is om vele redenen een goede keuze, maar vooral een handige tafel als u ruimte beperkt is.

Deze vierkante tuintafel is dus onbehandeld, en heeft een blanke witachtige kleur. Vierkante tuintafels zijn perfect voor het hosten van intieme diners. Ze zijn ook een goede keuze als je beperkte ruimte in je achtertuin hebt. Als u buiten wilt lunchen of dineren, is een vierkante tafel ideaal, omdat mensen dan naast elkaar kunnen zitten in plaats van tegenover elkaar, zoals ronde tafels doen.

Voor dit model hebben we geen onbehandelde (witte) rugleuningen. Indien u wel graag rugleuningen wenst, dan verwijzen we graag door naar de behandelde versie van dit model.

 

Moeten we deze witte onbehandelde tafel met iets behandelen, en wat is het effect ervan op de kleur?


Uiteraard is het belangrijk om deze tafel ook te behandelen en zo de duurzaamheid van dit product te optimaliseren. Wij adviseren om deze in te smeren met Restol Houtolie. We hebben deze in verschillende kleuren. De meeste klanten kiezen voor de transparante UV Restol houtolie.
We merken op dat de witte tafel na deze behandeling met deze olie, de oorspronkelijke witte kleur zal verliezen. Het zal uitmonden in een heel lichte bruin-gele kleur.
Op de productpagina van deze Restol Transparante UV houtolie zie je een foto van het effect ervan op onbehandeld hout.

Als je liever van een ander kleur houdt, dan kunt u deze tafel ook insmeren in uw lievelingskleur. We hebben verschillende kleuren houtolie: zwart, wit, groen, geel, grijs, antraciet en verschillende tinten bruin.

 

Waarom kiezen voor een vierkante picknicktafel in plaats van rond of rechthoekig?


Een vierkante tafel is de beste optie omdat hij meer ruimte biedt dan een ronde tafel, maar niet zoveel ruimte in beslag neemt als een rechthoekige tafel en hij heeft nog steeds dezelfde sociale en gespreksvoordelen.

 

Hebben jullie ook zitkussens voor dit model?


Ja hoor! We hebben een groot aanbod op maat gemaakte kussens voor deze tafel. Hieronder ziet u verschillende foto's van deze tafel met deze zitkussens in verschillende kleuren. Onder de rubriek bijhorende producten kunt u meteen ook de gewenste zitkussens toevoegen aan uw winkelwagentje.

Productspecificaties:

Algemene kenmerken:
Materiaalsoort:Noord-Europees Vuren Hout
Leeftijd:7 tot 99
Gewicht (kg):80 kg.
Behandeld:Neen
FSC-nr:SCS-COC-005219-PA
Constructie:Massief hout. Het pakket bestaat uit voorgemonteerde onderdelen.
Afmetingen:
Hoogte:77 cm.
Breedte:200 cm.
Diepte:200 cm.
Zithoogte:45 cm.
Overige kenmerken:
Aantal personen nodig voor montage:1
Aantal zitplaatsen:8
Parasolgat (40mm):Ja (maar 3 cm, en geen 5 cm.!)
PDF documenten: