De grootste dealer van picknicktafels in België
Snelle en betrouwbare levering
Max. 10€ verzendkosten! 

Tuinbank Xavi Junior in Douglas Hout (250 cm)

EP-XAVI-JUN-BANK

Tijdelijk in prijs verlaagd!

443.94

Merk:
Hillhout
Leveringsterm:
1 - 9 werkdagen
€ 369,95

Prijs:

€ 369,95

Deze lange 2 meter 50 cm tuinbank, genaamd XAVI Junior, is gemaakt van Douglasspar, een van de duurzaamste houtsoorten van Europa. Hij heeft een robuuste uitstraling en wordt geleverd in een formaat dat hem perfect maakt voor kleinere tuinen en terrassen.

Deze bank is gebouwd om lang mee te gaan, met een robuuste constructie en massief houten materiaal van hoge kwaliteit. Met zijn klassieke Scandinavische ontwerp en natuurlijke kleur past deze bank in elke tuin of speeltuin.
 

Wat valt er te weten over Douglas Hout?


De douglasspar (Pseudotsuga menziesii) is een soort naaldboom. Hij komt voor in het westen van Noord-Amerika, van Alaska tot centraal Mexico, met een bijzonder grote populatie in het noordwesten van de Stille Oceaan.

De douglasspar heeft een donkergroen bladerdak met lange naalden die in bundels van twee of drie groeien. De kegels zijn klein en hebben dunne schubben die vaak vroegtijdig worden afgeworpen.

Hij is genoemd naar David Douglas, een van de eerste Europese botanici die deze soort in detail bestudeerde.
 

Kan E-woodproducts zo'n Douglas bank bij u leveren?


Uiteraard! Omdat wij een goede service belangrijk vinden, bellen wij u een half uurtje voor aankomst op. Bij E-woodproducts bedragen de verzendkosten maximaal 10 euro! Hoe meer je bestelt, hoe lager dit bedrag wordt! Vanaf 200 euro mag u rekenen op gratis levering.
 

Alle afmetingen op een rij:

 
  • Lengte: 250 cm
  • Breedte: 38 cm
  • Hoogte: 50 cm
  • Het onderstel van de bank, de poten van 9 x 9 cm.

 

Montage:


In dit pakket vindt u een handleiding en al het nodige bevestigingsmateriaal. Indien u dit wenst, kan deze Douglas bank ook ter plaatse gemonteerd worden door een van onze vakmensen. De meerprijs hiervan wordt weergegeven tijdens het bestelproces.
 

Productspecificaties:

Algemene kenmerken:
Materiaalsoort:Europese Douglas
Afmetingen:
Overige kenmerken:
PDF documenten: