De grootste dealer van picknicktafels in België
Snelle en betrouwbare levering
Max. 10€ verzendkosten! 

180cm Picknicktafel (4 cm) - Wit / Cappuccino Bruin

EP-TISCH2F

Tijdelijk in prijs verlaagd!

298.74

Merk:
KING
Leveringsterm:
1 - 9 werkdagen
€ 174,95

Prijs:

€ 174,95

Deze tweekleurige (cappuccino bruin tafelblad en wit onderstel) uit massief hout is ideaal voor grotere gezinnen die volop willen genieten van het mooie weer. Ze biedt plaats aan ruim zes volwassen of acht kinderen en wordt met haar dikkere tafelblad (40 mm) en opklapbare zitvlakken ongetwijfeld een aanwinst op uw terras of op het gras. Tijdens verjaardagsfeestjes kunnen kinderen dankzij de afgeronde hoeken op een veilige manier spelletjes spelen aan ons populairste model.

Dit model kunt u ook bij slecht weer met een gerust hart buiten laten staan. We behandelden het hout immers vooraf, zodat regen en wind geen schade aan uw KING picknicktafel kunnen toebrengen. Kortom, een minimum aan onderhoud voor maximaal plezier in de tuin!

Kan E-woodproducts deze tweekleurige tafel(s) bij u thuis, uw bedrijf of op school leveren?


Uiteraard! Omdat wij een goede service belangrijk vinden, bellen wij u een half uurtje voor aankomst op. Bij E-woodproducts bedragen de verzendkosten maximaal 10 euro! Hoe meer je bestelt, hoe lager dit bedrag wordt! Vanaf 200 euro mag u rekenen op gratis levering.

Montage:


De montage van deze tafel duurt zo’n 40 minuten. Het tafelblad en de twee zitvlakken zijn reeds gemonteerd en in ons pakket vindt u ook een handleiding en het nodige bevestigingsmateriaal.

Alle afmetingen op een rij:

- Lengte x breedte x hoogte picknicktafel: 180 cm x 162 cm x 75 cm
- Lengte x breedte tafelblad: 180 cm x 60 cm
- Lengte x breedte x hoogte zitvlakken: 180 cm x 25 cm x 45 cm
- Dikte planken: 40 mm

FSC:


Duurzaamheid en respect voor de natuur zijn sleutelwoorden voor E-woodproducts. Alle KING picknicktafels dragen daarom het FSC-label. Dat betekent dat deze producten gemaakt worden met hout uit verantwoord beheerde bossen. Door uw keuze voor ons bedrijf draagt u dus meteen ook zorg voor het milieu van morgen.

Productspecificaties:

Algemene kenmerken:
Materiaalsoort:Noord-Europees massief grenenhout
Afmetingen:
Overige kenmerken:
PDF documenten: