De grootste dealer van picknicktafels in België
Snelle en betrouwbare levering
Max. 10€ verzendkosten! 

Rugleuning 240 cm KING picknicktafel

EP-RUG-K240

Tijdelijk in prijs verlaagd!

87.54

Merk:
KING
Leveringsterm:
1 - 9 werkdagen
€ 72,95

Prijs:

€ 72,95

Bent u op zoek naar een picknicktafel met een rugleuning? Dan bent u op het goede adres!

Op deze pagina kunt u een rugleuning kopen die past op een 2.40m KING Picknicktafel.

Indien u in plaats van 1 rugleuning, 2 rugleuningen wenst, dan adviseren we u om het meteen het pakket te kopen die bestaat uit 1 x 2.40m picknicktafel en 2 x rugleuningen 2.40m. Bij deze geniet u meteen van een prijsvoordeel, zowel op de productprijs, als op de verzendkosten. De directe link vindt u onderaan deze pagina bij de bijpassende artikelen.
 

Hebben jullie ook andere picknicktafels met rugleuningen?


Jazeker! Ze bestaan ook in de volgende lengtematen: 140 cm, 180cm, 240 cm en zelfs 300cm.
Daarnaast bestaan er ook vierkante, ronde en comfort picknicktafels met rugleuningen. We verwijzen u hierbij graag naar de KING PICKNICKTAFELS.
 

We willen graag maar 1 rugleuning kopen i.p.v. allemaal, is dit mogelijk?


Jazeker! Dit is mogelijk op alle vernoemde modellen.

Wilt u bijvoorbeeld één rugleuning op 300cm picknicktafel, dan is dit mogelijk! Wilt u 2 rugleuningen op een vierkante picknicktafel, dan is dit ook mogelijk. U voegt de rugleuningen gewoon apart toe in uw winkelmandje. De bijhorende schroeven worden er uiteraard ook bijgeleverd.
 

Montage:


Stap 1: Bevestiging van de zijplankjes

Begin met het bevestigen van het kleinste plankje aan de onderkant en het grotere plankje op de hoogte van het zitvlak aan één kant van de picknicktafel. Zorg ervoor dat deze plankjes goed aansluiten op de schuine zijplank van de rugleuning. Herhaal deze stap aan de andere kant van de picknicktafel.

Stap 2: Montage van de ligplanken

Plaats nu de 3 ligplanken tussen de zijplankjes en bevestig deze met schroeven. Houd hierbij in gedachten dat de plank met de rechte hoeken in het midden moet worden geplaatst, terwijl de planken met afgeronde hoeken aan de buitenkant moeten komen.

Stap 3: Controle

Controleer tot slot of alle schroeven goed zijn vastgedraaid en of de rugleuning stevig op de picknicktafel staat. Het wordt aanbevolen om de rugleuning goed te testen voordat je erop gaat leunen.

Opmerking: Er zijn geen voorgeboorde gaten in de planken, zodat de klant de gewenste afstand tussen de planken kan bepalen. Gebruik een boormachine om de schroeven in te draaien. Het zachthout maakt het gemakkelijk om schroeven in te draaien.
 

Productspecificaties:

Algemene kenmerken:
Materiaalsoort:Noord-Europees Vuren Hout
Behandeld:Ja
FSC-nr:SCS-COC-005219-PA
Constructie:Massief hout.
Afmetingen:
Overige kenmerken:
Aantal personen nodig voor montage:1
PDF documenten: