De grootste dealer van picknicktafels in België
Snelle en betrouwbare levering
Max. 10€ verzendkosten! 

Rugleuning 180 cm KING picknicktafel

EP-RUG-K180

Tijdelijk in prijs verlaagd!

75.54

Merk:
KING
Leveringsterm:
1 - 9 werkdagen
€ 62,95

Prijs:

€ 62,95

De KING houten picknicktafel van 1.80m is nu nog comfortabeler dankzij de optionele rugleuning. Deze rugleuning, speciaal ontworpen voor deze tafel, biedt extra steun met 3 balken om tegen aan te leunen. Verhoog uw zitcomfort tijdens uw volgende picknick of buitenmaaltijd met deze handige accessoire van KING.
 

Wat is het voordeel van rugleuningen?


Er zijn een aantal voordelen waarom iemand zou willen kiezen voor een picknicktafel met een rugleuning. Een van de belangrijkste voordelen is dat het extra zitcomfort biedt. Rugleuningen geven steun aan de rug en helpen om een rechte houding aan te nemen, waardoor u langer comfortabel kunt zitten. Dit kan bijzonder nuttig zijn als u langere tijd buiten bent of als u een maaltijd of een gesprek met vrienden of familie heeft.

Een ander voordeel van rugleuningen is dat ze esthetisch aantrekkelijk kunnen zijn. Rugleuningen kunnen een tafel een meer traditioneel of elegant uiterlijk geven en kunnen een aanvulling zijn op de algehele uitstraling van een tuin of terras.

Tot slot kan een rugleuning ook functioneel zijn, bijvoorbeeld als een extra plek om spullen op leggen, zoals bijvoorbeeld een kledingstuk of een handdoek.

Kortom, rugleuningen kunnen een aantal voordelen bieden, waaronder extra zitcomfort, esthetische aantrekkelijkheid en functionele eigenschappen.
 

Wat kan je me vertellen over het merk KING?


KING is een merk dat geregistreerd is voor waren en diensten in Klasse 20 voor banken [meubelen], tuinmeubelen, meubelen van hout of vervangingsmiddelen van hout, meubelen voor ontspanningsuitrustingen, zonwering van gevlochten hout [meubilair], wagentjes [meubilair], schragen [meubilair], bloembakken [meubilair] en Klasse 21 voor bloembakken. Het merk is eigendom van E-Products Europe, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid gevestigd in Gent, België.

Voor klanten betekent het kopen van een product van het merk KING dat ze kiezen voor een product van hoogwaardige kwaliteit, specifiek voor tuinmeubelen die aan strenge kwaliteitsnormen voldoen. Kiezen voor een product van KING betekent dat de klant er zeker van kan zijn dat het product aan zijn verwachtingen zal voldoen en dat het product van topkwaliteit is.
 

Kiezen voor 1 of 2 rugleuningen, is dit voor u een dilemma?


Bij het kiezen van een picknicktafel is er veel om over na te denken. De grootte, het materiaal, de kleur en de functionaliteit zijn slechts enkele van de vele factoren die in overweging moeten worden genomen. Een van de aspecten die vaak over het hoofd wordt gezien, is de keuze tussen 1 of 2 rugleuningen. Dit kan echter een belangrijke beslissing zijn die invloed heeft op uw comfort en gebruiksgemak.

Wilt u meer ondersteuning voor uw rug tijdens het eten of tijdens het zitten? Dan is de keuze voor 2 rugleuningen de juiste keuze voor u. Dit biedt u de ondersteuning die u nodig heeft voor een comfortabele ervaring tijdens het gebruik van uw picknicktafel. Anderzijds, als u op zoek bent naar een meer casual en ongedwongen ervaring, dan is de keuze voor 1 rugleuning de juiste keuze voor u. Dit biedt meer flexibiliteit en geeft u de vrijheid om te zitten en te liggen zoals u wilt.

 

Montage:


Stap 1: Bevestiging van de zijplankjes

Begin met het bevestigen van het kleinste plankje aan de onderkant en het grotere plankje op de hoogte van het zitvlak aan één kant van de picknicktafel. Zorg ervoor dat deze plankjes goed aansluiten op de schuine zijplank van de rugleuning. Herhaal deze stap aan de andere kant van de picknicktafel.

Stap 2: Montage van de ligplanken

Plaats nu de 3 ligplanken tussen de zijplankjes en bevestig deze met schroeven. Houd hierbij in gedachten dat de plank met de rechte hoeken in het midden moet worden geplaatst, terwijl de planken met afgeronde hoeken aan de buitenkant moeten komen.

Stap 3: Controle

Controleer tot slot of alle schroeven goed zijn vastgedraaid en of de rugleuning stevig op de picknicktafel staat. Het wordt aanbevolen om de rugleuning goed te testen voordat je erop gaat leunen.

Opmerking: Er zijn geen voorgeboorde gaten in de planken, zodat de klant de gewenste afstand tussen de planken kan bepalen. Gebruik een boormachine om de schroeven in te draaien. Het zachthout maakt het gemakkelijk om schroeven in te draaien.

 

 

Productspecificaties:

Algemene kenmerken:
Materiaalsoort:Noord-Europees Vuren Hout
Behandeld:Ja
FSC-nr:SCS-COC-005219-PA
Constructie:Massief hout.
Afmetingen:
Breedte:180 cm.
Overige kenmerken:
Aantal personen nodig voor montage:1
PDF documenten: