De grootste dealer van picknicktafels in België
Snelle en betrouwbare levering
Max. 10€ verzendkosten! 

Ronde ROYAL KING picknicktafel XXL (195 x 195 cm) (45mm plankdikte) (6-PACK)

EP-P17PACK

Tijdelijk in prijs verlaagd!

2823.94

Merk:
ROYAL KING ®
Leveringsterm:
1 - 9 werkdagen
€ 2.429,95

Prijs:

€ 2.429,95

Deze ronde ROYAL KING picknicktafel XXL (195 cm diameter) (hier in 6 PACK aangeboden) past perfect op elke speelplaats of uw tuinterras. Met zijn vier aparte zitbankjes biedt dit KING product plaats aan acht personen en is het ideaal om met vrienden rond te eten of een gezelschapsspel boven te halen.
Dankzij het extra dikke tafelblad 40 mm) en de afgeronde hoeken bent u verzekerd van een prima afgewerkt en erg veilig zitmeubel voor jong en oud.

Omdat deze KING picknicktafel onder hoge druk behandeld werd, kunt u ze met een gerust hart bij regen, wind of sneeuw buiten laten staan. Het hout van dit E-woodproduct hoeft dan ook niet meer extra behandeld te worden. De tafel vraagt bijgevolg erg weinig onderhoud en staat garant voor jarenlang zorgeloos tuinplezier!

E-woodproducts levert de tafel(s) bij u thuis, uw bedrijf of uw school?


Uiteraard! Omdat wij een goede service belangrijk vinden, bellen wij u een half uurtje voor aankomst op. De verzendkosten worden berekend tijdens het bestelproces.

Montage:


U kunt deze KING picknicktafel in ongeveer een uurtje monteren met twee personen. Het tafelblad en de vier zitvlakken worden al voorgemonteerd en in ons pakket zullen ook een handleiding en het nodige bevestigingsmateriaal aanwezig zijn.
Indien u wenst kan de tafel ook door onze medewerkers ter plaatse gemonteerd worden. De meerprijs hiervoor wijst zich uit tijdens de bestelprocedure.

Alle afmetingen op een rij:


- Totale oppervlakte (lengte x breedte) picknicktafel: 195 cm x 195 cm
- Lengte x breedte tafelblad: 115 cm x 115 cm
- Dikte planken: 40 mm

FSC:


Als leverancier van outdoorproducten draagt E-woodproducts het milieu een warm hart toe. Daarom gaat ook ons beleid hand in hand met de natuur en dragen de KING picknicktafels het internationaal erkende FSC-label. Dat betekent dat uw producten gemaakt zijn met hout uit verantwoord beheerde bossen. Kiezen voor E-woodproducts is dus ook kiezen voor een duurzame wereld.

Productspecificaties:

Algemene kenmerken:
Materiaalsoort:Noord-Europees Vuren Hout
Leeftijd:7 tot 99
Gewicht (kg):75 kg.
Aantal per pak:6
Behandeld:Ja
FSC-nr:SCS-COC-005219-PA
Constructie:Massief hout. Het pakket bestaat uit voorgemonteerde onderdelen.
Afmetingen:
Hoogte:77 cm.
Breedte:195 cm.
Diepte:195 cm.
Zithoogte:45 cm.
Overige kenmerken:
Aantal personen nodig voor montage:1
Aantal zitplaatsen:8
PDF documenten: