De grootste dealer van picknicktafels in België
Snelle en betrouwbare levering
Max. 10€ verzendkosten! 

Ronde ROYAL KING picknicktafel XXL (195 x 195 cm) (45mm plankdikte)

EP-P17

Tijdelijk in prijs verlaagd!

589.94

Merk:
ROYAL KING ®
Leveringsterm:
1 - 9 werkdagen
€ 449,95

Prijs:

€ 449,95

Deze ronde ROYAL KING picknicktafel XXL (195 cm diameter) past perfect op elke speelplaats of uw tuinterras. Met zijn vier aparte zitbankjes biedt dit KING product plaats aan acht personen en is het ideaal om met vrienden rond te eten of een gezelschapsspel boven te halen.

Een van de voordelen van een ronde picknicktafel met afgeronde bankjes is dat het gemakkelijk is om met een grote groep mensen rond te zitten en te eten. Omdat er geen hoeken zijn, is er genoeg ruimte voor iedereen om comfortabel te zitten en te genieten van een maaltijd. Dit maakt het perfect voor feesten, familiebijeenkomsten of een ontspannen middag in de zon, de afgeronde bankjes maken het geheel erg kindvriendelijk!

Dankzij het extra dikke tafelblad 40 mm) en de afgeronde hoeken bent u verzekerd van een prima afgewerkt en erg veilig zitmeubel voor jong en oud.

Omdat deze KING picknicktafel onder hoge druk behandeld werd, kunt u ze met een gerust hart bij regen, wind of sneeuw buiten laten staan.
Het hout van dit E-woodproduct hoeft dan ook niet meer extra behandeld te worden. De tafel vraagt bijgevolg erg weinig onderhoud en staat garant voor jarenlang zorgeloos tuinplezier!

Kortom, een ronde picknicktafel met afgeronde bankjes is een fantastische aanwinst voor elke buitenruimte. Het biedt een comfortabele plek om te eten, te ontspannen en tijd door te brengen met vrienden en familie. Bovendien is het duurzaam en veelzijdig, en voegt het een mooie esthetische waarde toe aan de omgeving.

E-woodproducts levert de tafel(s) bij u thuis, uw bedrijf of uw school?


Uiteraard! Omdat wij een goede service belangrijk vinden, bellen wij u een half uurtje voor aankomst op. De verzendkosten worden berekend tijdens het bestelproces.

Montage:


U kunt deze KING picknicktafel in ongeveer een uurtje monteren met twee personen. Het tafelblad en de vier zitvlakken worden al voorgemonteerd en in ons pakket zullen ook een handleiding en het nodige bevestigingsmateriaal aanwezig zijn.
Indien u dit wenst, kan een van onze medewerkers uw KING picknicktafel ook ter plaatse monteren.

Alle afmetingen op een rij:


- Totale oppervlakte (lengte x breedte) picknicktafel: 195 cm x 195 cm
- Lengte x breedte tafelblad: 115 cm x 115 cm
- Dikte planken: 40 mm

FSC:


Als leverancier van outdoorproducten draagt E-woodproducts het milieu een warm hart toe. Daarom gaat ook ons beleid hand in hand met de natuur en dragen de KING picknicktafels het internationaal erkende FSC-label. Dat betekent dat uw producten gemaakt zijn met hout uit verantwoord beheerde bossen. Kiezen voor E-woodproducts is dus ook kiezen voor een duurzame wereld.

Productspecificaties:

Algemene kenmerken:
Materiaalsoort:Noord-Europees Vuren Hout
Leeftijd:7 tot 99
Gewicht (kg):75 kg.
Behandeld:Ja
FSC-nr:SCS-COC-005219-PA
Constructie:Massief hout. Het pakket bestaat uit voorgemonteerde onderdelen.
Afmetingen:
Hoogte:77 cm.
Breedte:195 cm.
Diepte:195 cm.
Zithoogte:45 cm.
Overige kenmerken:
Aantal personen nodig voor montage:1
Aantal zitplaatsen:8
PDF documenten: