De grootste dealer van picknicktafels in België
Snelle en betrouwbare levering
Max. 10€ verzendkosten! 

Ronde Picknicktafel KING met rugleuningen (265 x 265 cm)

EP-P10

Tijdelijk in prijs verlaagd!

623.94

Merk:
KING
Leveringsterm:
1 - 9 werkdagen
€ 549,95

Prijs:

€ 549,95

Ronde Picknicktafel met rugleuningen


Picknicktafel rond met rugleuningen gezocht? Deze ronde KING picknicktafel met rugleuningen is een prachtstuk voor je tuin! 
Deze tafel is afgewerkt met 4 comfortabele rugleuningen, waardoor u steeds weer zal genieten van deze tafel en het gezelschap dat hierbij hoort.

Dit model kunt u ook bij slecht weer met een gerust hart buiten laten staan. Het hout werd vooraf immers behandeld, zodat regen en wind geen schade aan uw KING picknicktafel kunnen toebrengen. Kortom, een minimum aan onderhoud voor maximaal plezier in het groen!

* Opmerkingen: de foto is niet helemaal correct. De horizontale lat van de rugleuning (net onder het zitvlak) is niet zo dik als op de afbeelding. Deze heeft dezelfde afmeting als de horizontale lat onderaan de rugleuning.


Thuislevering met een lach


We houden wel van thuisbezorging. Het is zo makkelijk, toch? Maar we hielden er nog meer van als er een persoonlijke touch was. Onze vriendelijke bezorgers zijn er niet alleen om uw goederen af te leveren, maar ook om uw verwachtingen te overtreffen met een warme glimlach!
 

Montage in winter, lente, zomer en herfst


De montage van deze tuintafel is eenvoudig en snel, en u kunt het zelf doen. Het tafelblad en de vier stoelen zijn al voorgemonteerd, dus u hoeft alleen nog maar de poten te bevestigen. We hebben een handleiding bijgevoegd met stap-voor-stap instructies over hoe je dit moet doen, evenals alle bevestigingsmaterialen die je nodig hebt.
Indien u wenst kan de tafel ook door onze medewerkers ter plaatse gemonteerd worden. De meerprijs hiervoor wijst zich uit tijdens de bestelprocedure.

 

Vuren Hout als gekozen houtsoort:


Vurenhout is een soort zachthout dat vaak wordt gebruikt voor meubels, vloeren en andere bouwmaterialen. Het is meestal licht tot middelmatig van kleur en heeft een rechte nerf die gemakkelijk te bewerken is.

Vurenhout wordt over het algemeen als duurzaam beschouwd, maar er zijn een paar dingen die u kunt doen om de duurzaamheid ervan te verlengen:

Als u het gebruikt voor vloeren of voor iets anders dat veel slijtage krijgt, overweeg dan om regelmatig een olie-afwerking aan te brengen. Zo blijft het oppervlak van uw vurenhouten project er na verloop van tijd goed uitzien.
 

Alle afmetingen op een rij:

 
  • Totale oppervlakte (lengte x breedte) picknicktafel: 265 cm x 265 cm
  • Lengte x breedte tafelblad: 115 cm x 115 cm
  • Diepte x dikte x hoogte zitvlakken: 44 cm x 40 mm x 45 cm
  • Dikte planken: 40 mm


FSC:


FSC is het grootste boscertificeringssysteem ter wereld. FSC staat voor 'Forest Stewardship Council'. Het is een internationale organisatie zonder winstoogmerk die wereldwijd verantwoord bosbeheer certificeert. De normen zijn ontwikkeld door deskundigen van over de hele wereld en gebaseerd op wetenschappelijke principes. Ze moedigen milieuvriendelijk bosbeheer aan en bieden consumenten en gebruikers het vertrouwen dat producten afkomstig zijn uit verantwoord beheerde bossen.

Als klant kunt u er dankzij de FSC-certificering zeker van zijn dat uw hout wordt gewonnen op een manier die het milieu en de economie ten goede komt. Om dit milieuvriendelijke label te verdienen, moet een bedrijf voldoen aan strenge normen en eisen die rekening houden met de gezondheid van werknemers, relaties met gemeenschappen en landeigenaren over de hele wereld.
 

Foto's opgestuurd door klanten:shop6126700.images.rond-rugleuningen-2.jpg

Productspecificaties:

Algemene kenmerken:
Materiaalsoort:Noord-Europees Vuren Hout
Leeftijd:7 tot 99
Behandeld:Ja
FSC-nr:SCS-COC-005219-PA
Constructie:Massief hout. Het pakket bestaat uit voorgemonteerde onderdelen.
Afmetingen:
Hoogte:77 cm.
Breedte:265 cm.
Diepte:265 cm.
Zithoogte:45 cm.
Overige kenmerken:
Aantal personen nodig voor montage:2
Aantal zitplaatsen:8
PDF documenten: