De grootste dealer van picknicktafels in België
Snelle en betrouwbare levering
Max. 10€ verzendkosten! 

KING ® PICKNICKTAFEL 300 cm / 4 cm dikte met rugleuningen

EP-K300RUGL

Tijdelijk in prijs verlaagd!

551.94

Merk:
KING
Leveringsterm:
1 - 9 werkdagen
€ 484,95

Prijs:

€ 484,95

Deze 3 meter picknicktafel met rugleuningen is een pronkstuk, dat mag gezegd worden!
Dankzij haar enorme lengte (3,00 m) is deze KING picknicktafel uitermate geschikt voor bedrijven en scholen. Ze biedt plaats aan maar liefst tien collega’s of twaalf kinderen en vormt het ideale rustpunt tijdens de middagpauze of een bedrijfs- of schoolfeest.

Het dikke tafelblad (40 mm), de stevige constructie, het extra pootstuk in het midden van de tafel en de afgeronde hoeken maken van dit product een veilig, comfortabel en gezellig zitmeubel. Wanneer de zon van de partij is, kunt u gebruikmaken van het parasolgat in het midden van de tafel (diameter 5 cm).

Onze KING picknicktafels vragen erg weinig onderhoud, omdat het hout vooraf behandeld werd. U hoeft ze dus nooit opnieuw te behandelen en kunt ze in alle weersomstandigheden buiten laten staan. Op die manier kunt u jarenlang zorgeloos genieten van uw E-woodproduct.

Kan E-woodproducts deze tafel(s) bij u thuis, uw bedrijf of uw school leveren?


Uiteraard! Omdat wij een goede service belangrijk vinden, bellen wij u een half uurtje voor aankomst op. Bij E-woodproducts bedragen de verzendkosten maximaal 10 euro! Hoe meer je bestelt, hoe lager dit bedrag wordt! Vanaf 200 euro mag u rekenen op gratis levering.

Montage:


De montage van deze KING picknicktafel duurt ongeveer een uurtje. Het tafelblad en de twee zitvlakken zijn al voorgemonteerd en in ons pakket voorzien we ook een handleiding en het nodige bevestigingsmateriaal.
Indien u wenst kan de tafel ook door onze medewerkers ter plaatse gemonteerd worden. De meerprijs hiervoor wijst zich uit tijdens de bestelprocedure.

Alle afmetingen op een rij:


- Lengte x breedte x hoogte picknicktafel: 300 cm x 162 cm x 77 cm
- Lengte x breedte tafelblad: 300 cm x 70 cm
- Lengte x breedte x hoogte zitvlakken: 300 cm x 30 cm x 45 cm
- Dikte planken: 40 mm
- De afstand tussen de poten is 122cm (+/-3 cm). Met de poten erbij wordt dit 146 cm (+/-3 cm).

FSC:


Met een KING picknicktafel geniet u niet alleen van de natuur, maar draagt u er ook uw steentje toe bij. Op dit E-woodproduct plakt namelijk het FSC-label, wat staat voor een wereldwijd verantwoord bosbeheer. Ons bedrijf vindt het erg belangrijk om producten te leveren die bijdragen aan een duurzame wereld, zodat ook de komende generatie zich kan uitleven tussen het groen.

Productspecificaties:

Algemene kenmerken:
Materiaalsoort:Noord-Europees Vuren Hout
Leeftijd:7 tot 99
Constructie:Massief hout. Het pakket bestaat uit voorgemonteerde onderdelen.
Afmetingen:
Hoogte:77 cm.
Breedte:222 cm.
Diepte:300 cm.
Zithoogte:45 cm.
Overige kenmerken:
Aantal personen nodig voor montage:1
Aantal zitplaatsen:10
Parasolgat (40mm):Ja
PDF documenten: