De grootste dealer van picknicktafels in België
Snelle en betrouwbare levering
Max. 10€ verzendkosten! 

SenS-Line - Galaxy Picnic Tuintafel White 160 Cm - Wit

EP-6559-W

Tijdelijk in prijs verlaagd!

1139.94

Merk:
Sens-Line
Leveringsterm:
1 - 9 werkdagen
€ 689,95

Prijs:

€ 689,95

Dit is een bijzonder stijlvolle picknicktafel in een strak design. Het frame is gemaakt uit aluminium en gemaakt uit één stuk, en heeft een keramisch tafelblad. Organiseer een barbecue voor uw vrienden, een borrel voor de familie of geniet van een ontbijtje met het gezin aan deze stijlvolle aluminium picknicktafel. Aan deze moderne picknicktafel wordt elke activiteit een succes!

De witte tafel biedt plaats aan 6 personen. De (licht) grijze zitkussens krijgt u er ook gratis bij en zijn gemaakt van polyester.

Uw voordelen op een rij:

- Dit is een hele robuuste maar ook functionele picknicktafel, die daarenboven niet zoveel weegt en aldus gemakkelijk te verplaatsen is!
- Ze is gemaakt van aluminium met een keramisch tafelblad.
- Geschikt voor 6 volwassenen.
- Ze is gemakkelijk schoon te maken met een vochtige doek.
- Onderhoudsvrij (door het aluminium onderstel)
- Gemakkelijk te monteren met RVS schroeven.
- Goed bestand tegen weersinvloeden.

Wat is aluminium?

Aluminium is een buigzaam zilverwit hoofdgroepmetaal. Het is een goede geleider en bijzonder licht in gewicht vergeleken met andere metalen. Zo is het bijvoorbeeld 60% lichter dan ijzer. Toch is het een sterk materiaal, dat corrosiebestendig is en niet roest. Het leent zich goed om te verspanen vanwege de goede buigzaamheid.

Aluminium is enorm onderhoudsvriendelijk en zoals reeds gezegd ook een lichtgewicht. Daarom kan de picknicktafel erg gemakkelijk op een andere plaats neergezet worden. Ons aluminium met een sterke poedercoating is weerbestendig en bestand tegen UV-straling. Aluminium is tijdloos en stijlvol!

Wat is keramiek?

Het keramieken tafelblad is gemaakt van 2 of 3 lagen dunnen lagen keramisch materiaal. Deze laatste is hardgebakken en heeft daarom uitstekende eigenschappen.

Hoe kan ik mijn tafelblad uit keramiek het best onderhouden?

U kunt de meeste vlekken verwijderen met lauw water en zeep. Echte kalkplekken kan je dan weer beter behandelen met natuurazijn. Gebruik zeker nooit hardere schuurmiddelen zoals schuurpapier, en ook geen agressieve middelen zoals zuren of chemische producten. Gebruik ook zeker geen hogedrukreiniger! Bij deze kan je de coatinglaag verwijderen. Uiteraard bent je uiterst voorzichtig met hete voorwerpen, vuur, olie, vetten.

Productspecificaties:

Algemene kenmerken:
Materiaalsoort:Aluminium frame - ceramische tegels - polyester kussens
Afmetingen:
Hoogte:75
Breedte:152
Diepte:160
Zithoogte:52
Zitdiepte:31
Dikte zitkussen:5
Hoogte tot tafelframe:69
Overige kenmerken:
PDF documenten: