De grootste dealer van picknicktafels in België
Snelle en betrouwbare levering
Max. 10€ verzendkosten! 

Garage | Klassiek | 355 x 535 cm

EP-6011

Tijdelijk in prijs verlaagd!

4409.94

Merk:
Gardenas
Leveringsterm:
- Onbehandeld: 1 tot 9 werkdagen
- Met impregnatie: 6 tot 8 weken
€ 3.674,95

Prijs:

€ 3.674,95

Een tijdloze klassieker: De prachtige houten garage van E-woodproducts

 

Deze mooie garage van E-woodproducts is een prachtige opbergmogelijkheid voor uw auto, fietsen, etc. Onze houten garages overtuigen met een klassieke vorm. Het tijdloze ontwerp past harmonieus in uw tuinlandschap. De combinatie van vakmanschap en hoogwaardige materialen resulteert in een lange levensduur.

Met een oppervlakte van 145 vierkante meter, de garage biedt meer dan genoeg ruimte voor al uw opslagbehoeften. Het is gemaakt van Scandinavisch of Siberisch vurenhout, waardoor het stevig en duurzaam is.

 

Waarom Scandinavisch vurenhout een goede keuze is voor uw buitenstructuur

 

Scandinavisch of Siberisch vurenhout wordt vaak gebruikt voor buitenconstructies zoals garages, schuren, en tuinhuizen vanwege hun duurzaamheid en weerstand tegen rot en insecten.

Een van de belangrijkste voordelen van Scandinavisch of Siberisch vuren hout is hun natuurlijke resistentie tegen rot en insecten. Dit type hout bevat natuurlijke oliën die het hout beschermen tegen de elementen en de tijd. Het is ook een van de meest stabiele houtsoorten, waardoor het minder kromt en krimpt dan andere houtsoorten, waardoor het minder waarschijnlijk is dat het scheurt of vervormt.

Daarnaast is Scandinavisch of Siberisch vurenhout ook een duurzame keuze. Het is een snelgroeiend hout, wat betekent dat het snel kan worden aangeplant en geoogst. Bovendien, het is een populaire keuze voor duurzame bosbouw, omdat het kan worden gekweekt zonder de grote impact op het milieu.

Ten slotte, Scandinavisch of Siberisch vurenhout heeft ook een prachtige, natuurlijke uitstraling die past bij veel tuin- en landschapsthema's. Het kan worden geverfd of gelakt voor een meer traditionele look, of gelaten in zijn natuurlijke staat voor een meer rustieke uitstraling.

 

Productspecificaties:

 

De garage heeft een hoogte van 241/194 cm, breedte van 355 cm en diepte van 535 cm. De binnenafmetingen zijn 328,2 x 508,2 cm.

De garage heeft een groene roofing voor de dakbedekking, met een dakhelling van 20 graden en een dakoppervlakte van 21,41 m². Er is een dubbele klampen poort planken & enkele deur classic opleg laag voor de ingang en 2x enkel opengaand raam liggend type 1 voor natuurlijk licht. Het dak is een zadeldak en de vloer is niet inbegrepen.

Met een nok hoogte van 241 cm, diepte dak van 571 cm en breedte dak van 375 cm, de garage biedt een ruime hoofdruimte. Helaas, er is geen mogelijkheid tot maatwerk en de wanddikte is 34 mm. Het is verpakt in colli van 570 x 110 x 65 cm voor gemakkelijk transport.

In samenvatting, deze garage van E-woodproducts is een prachtige, tijdloze klassieker die de perfecte opbergmogelijkheid biedt voor uw auto, fietsen en andere spullen. Met hoogwaardige materialen en vakmanschap, zal het u jarenlang dienen.

 

In één oogopslag: alle afmetingen:

 

  • Hoogte: 241 / 194 cm

  • Breedte: 355 cm

  • Diepte: 535 cm

  • Binnenafmetingen: 328,2 x 508,2 cm

 

Wij bieden persoonlijke service en zullen ons best doen om u te helpen.

 

Vooraf bellen wij u een half uur voor aankomst om zeker te zijn dat u thuis bent. De verzendkosten bedragen maximaal 10 euro, maar hoe meer u bestelt hoe lager dit bedrag wordt. Vanaf 200 euro mag u rekenen op gratis levering.

 

Neem contact met ons op

 

Wilt u meer informatie over onze producten en diensten, neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden graag al uw vragen! U kunt ons telefonisch bereiken op +32 484 13 78 50 of per e-mail.

 

Beoordeel onze producten en maak kans op een prijs!

 

We horen graag van onze klanten, en we willen u echt bedanken dat u de tijd heeft genomen om ons uw feedback te sturen. Uw mening is zo belangrijk voor ons, en we hopen dat uw beoordeling andere klanten zal helpen beslissen of ze onze producten willen kopen.

Dus, wat kunt u doen?

Stuur een e-mail met uw beoordeling en foto's van het product in gebruik (indien van toepassing) naar ons postadres. U maakt dan kans op waardebonnen!

Plaats een review op Google Maps met dezelfde informatie als hierboven. Als u uw beoordeling verstuurt, maakt u kans op waardebonnen!

Wij belonen regelmatig onze klanten die hun ervaring met ons delen, dus maak zeker gebruik van deze kans! En als u ons een recensie met foto's stuurt, is de kans groot dat deze wordt beloond. Wij zijn dankbaar voor uw tijd en feedback en kijken ernaar uit van u te horen.

 

Productspecificaties:

Algemene kenmerken:
Materiaalsoort:Scandinavisch of Siberisch Vurenhout
Behandeld:Niet geïmpregneerd, maar wel verkrijgbaar.
Constructie:Garage
Afmetingen:
Hoogte:241 / 194 cm
Breedte:355 cm
Diepte:535 cm
Binnenafmetingen:328,2 x 508,2 cm
Schilderoppervlakte:145 m2
Overige kenmerken:
Dakbedekking:groene roofing
Dakhelling:20 m2
Dakoppervlakte:21,41 m2
Deur:dubbele klampen poort planken & enkele deur classic opleg laag
Raam:2x enkel opengaand raam liggend type 1
Dak Type:Zadeldak
Vloer:Niet inbegrepen
Oppervlakte:18,99 m2
Nokhoogte:241 cm
Diepte dak:571 cm
Breedte dak:375 cm
Mogelijkheid tot maatwerk:Neen
Wanddikte:34 mm
Colli:570 x 110 x 65 cm
PDF documenten: