De grootste dealer van picknicktafels in België
Snelle en betrouwbare levering
Max. 10€ verzendkosten! 

EXIT Aksent trap ezium kweektafel M

EP-52152000

Tijdelijk in prijs verlaagd!

113.94

Merk:
Exit Toys
Leveringsterm:
1-4 werkdagen
€ 94,95

Prijs:

€ 94,95

Kweektafel trapezium (EXIT Aksent M): ideaal voor de tuin of het balkon

 

Laat uw kinderen kennismaken met de wondere wereld van het kweken van uw eigen groenten, kruiden en bloemen met de EXIT Aksent trapezium kweektafel M! Deze kweektafel is niet alleen leuk voor kinderen, maar kan gebruikt worden door alle leeftijden - perfect voor in uw tuin of op het balkon.

De kweektafel heeft ideale afmetingen zodat hij overal in je tuin of op je balkon past. Vul de bak met goede aarde en je kunt meteen aan de slag. Educatief, lekker en gezond - wat wil je nog meer? De EXIT Aksent trapezium kweektafel is gemaakt van duurzaam geproduceerd hout met een strak ontwerp dat stijl toevoegt aan elke ruimte. De rustgevende grijze kleur past bij elke inrichting.

Dit product is gemaakt van Chinees cederhout, dat afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen.

 

Wat is cederhout?

 

Cederhout is een houtsoort die vaak gebruikt wordt om meubels van te maken, omdat het een mooie, strakke nerf heeft en op veel verschillende manieren bewerkt kan worden. Het is ook een van de duurdere houtsoorten die tegenwoordig op de markt zijn, dus het is misschien niet de beste keuze voor mensen die op zoek zijn naar een goedkope manier om iets nieuws te maken.

Cederhout is afkomstig van cederbomen die in Noord-Amerika groeien en bekend staan om hun kenmerkende geur wanneer het wordt gesneden of verbrand. Het hout wordt vaak gebruikt bij het maken van meubels omdat het duurzaam en gemakkelijk te bewerken is. u kunt het gebruiken zoals het is of het beitsen om een donkerdere kleur te krijgen als u iets donkers wilt dan natuurlijk cederhout.

 

Wat voor soort groente kun je kweken?

 

Aksent trapezium kweektafel is een geweldig hulpmiddel voor het kweken van groenten in uw huis. Het heeft veel ruimte om verschillende soorten groenten en kruiden te kweken. U kunt zelfs bloemen kweken op deze tafel, als u een mooie tuin in uw huis wilt creëren.

 

Wat zijn de ideale afmetingen van deze product?

 

  • Breedte: 280 mm

  • Diepte: 160 mm

  • Gewicht en omvang

  • hoogte 600 mm

  • Lengte: 115 cm

  • Gewicht: 10 kg

 

Is het gemakkelijk te monteren?

 

Het is gemakkelijk te monteren. Het is vrijstaand, dus je hoeft je geen zorgen te maken over het vinden van een plaats om het op te zetten of ervoor te zorgen dat je het in je huis kunt krijgen.

 

FSC:

 

Kiezen voor E-woodproducts is kiezen voor een duurzame wereld.

Omdat wij om het milieu geven, voeren wij producten met het

FSC-keurmerk. Het FSC-label betekent dat dit product gemaakt is van hout uit verantwoord beheerde bossen. Dus als u voor ons kiest, kiest u voor een bedrijf dat geeft om de toekomst van onze planeet!

 

Heeft u vragen?

 

Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn er voor u!

Voor meer informatie over ons assortiment of om een van onze producten te bespreken, kunt u contact met ons opnemen op +32 484 13 78 50.

 

We horen graag van u!

 

 

 

Productspecificaties:

Algemene kenmerken:
Afmetingen:
Overige kenmerken:
PDF documenten: