De grootste dealer van picknicktafels in België
Snelle en betrouwbare levering
Max. 10€ verzendkosten! 

EXIT Aksent Kweektafel L

EP-52150500

Tijdelijk in prijs verlaagd!

176.34

Merk:
Exit Toys
Leveringsterm:
1-4 werkdagen
€ 146,95

Prijs:

€ 146,95

Kweektafel Aksent L is de perfecte oplossing voor gezinnen die graag samen groenten en kruiden kweken in hun tuin.

 

De EXIT Aksent kweektafel L is de perfecte oplossing voor gezinnen die graag samen groenten en kruiden kweken in hun tuin. Met een ideale hoogte is deze kweektafel ideaal voor tuinen die wat kleiner zijn of verhard zijn. De bak, die aan de binnenkant bekleed kan worden met het meegeleverde worteldoek, kan gevuld worden met goede grond en de kinderen kunnen direct aan de slag. Dit is niet alleen leerzaam, maar ook erg lekker en gezond. De kweektafel is gemaakt van duurzaam geproduceerd hout en heeft een strak design. In de rustige kleuren grijs en naturel ziet het er ook nog eens mooi uit in de tuin.

 

De veelzijdige voordelen van de EXIT Aksent kweektafel L: een ideale oplossing voor gezinnen die samen willen tuinieren

 

Een van de belangrijkste voordelen van deze kweektafel is dat het op poten staat. Dit biedt een aantal voordelen voor het tuinieren.

Ten eerste is het staande ontwerp van de kweektafel ideaal voor tuinieren in een comfortabele houding. U hoeft niet te bukken of zitten, waardoor u minder snel moe zult worden tijdens het werk. Dit maakt het tuinieren minder vermoeiend en dus ook leuker.

Daarnaast is het ontwerp rondom toegankelijk, wat betekent dat u met meerdere kinderen tegelijkertijd kunt tuinieren. Dit maakt het tuinieren niet alleen een leerzame ervaring, maar ook een leuke familie activiteit.

Een ander voordeel van het ontwerp op poten is dat het minder toegankelijk is voor huisdieren zoals katten. Dit betekent dat u minder snel last zult hebben van dieren die uw zaailingen of kweeksetjes beschadigen.

Tot slot, is het ontwerp van de kweektafel zo gemaakt dat het eenvoudig schoon te maken is rondom de tafel. Dit betekent dat u snel en efficiënt kunt werken zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over vuil en onkruid.

In samenvatting, de EXIT Aksent kweektafel L is een unieke en veelzijdige kweektafel die geschikt is voor gezinnen die samen willen tuinieren. Het staande ontwerp, de ronde toegang, de minder toegankelijkheid voor huisdieren en de eenvoudigheid om te reinigen maken het een perfecte keuze voor een gezonde en leerzame tuinier ervaring.

 

Kenmerken:

 

De EXIT Aksent kweektafel L is een multifunctionele tafel die zowel binnen als buiten gebruikt kan worden. De stevige poten zijn gemaakt van kwaliteitshout, en het blad van de tafel is gemaakt van een duurzaam materiaal dat bestand is tegen zowel water als warmte.

 

Een duidelijk beeld van de grootte:

 

  • Breedte: 680 mm

  • Diepte: 935 mm

  • Gewicht en omvang

  • hoogte 500 mm

  • Gewicht: 13 kg

  • BinnenBreedte: 315 mm

  • Binnenste Diepte: 810 mm

  • Inner hoogte: 26 cm

 

FSC

 

E-woodproducts geeft om het milieu en daarom voeren wij producten met het FSC-keurmerk. Het FSC-label betekent dat dit product gemaakt is met hout uit verantwoord beheerde bossen. Kiezen voor E-woodproducts is dus ook kiezen voor een duurzame wereld.

 

Kunnen jullie deze product op elke locatie bezorgen?

 

Natuurlijk! E-woodproducts vindt goede service belangrijk, daarom bellen wij u een half uur voordat onze bezorgers komen. Verder zijn de verzendkosten maximaal 10 euro - hoe meer u bestelt, hoe lager dit bedrag wordt! Vanaf 200 euro: Gratis bezorging!!!!

 

Heeft u vragen?

 

Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn er voor u!

Voor meer informatie over ons assortiment of om een van onze producten te bespreken, kunt u contact met ons opnemen op +32 484 13 78 50.

We horen graag van u!

 

 

 

Productspecificaties:

Algemene kenmerken:
Afmetingen:
Overige kenmerken:
PDF documenten: