De grootste dealer van picknicktafels in België
Snelle en betrouwbare levering
Max. 10€ verzendkosten! 

EXIT Loft 350 houten speelhuis - groen

EP-50041200

Tijdelijk in prijs verlaagd!

2449.14

Merk:
Exit Toys
Leveringsterm:
1-4 werkdagen
€ 2.040,95

Prijs:

€ 2.040,95

Welk kind wil er nu geen eigen speelhuis met aanbouw in de achtertuin? Een plek om heerlijk te spelen met je broertje of zusje, vriendje of vriendinnetje? De Loft 350 is zo'n speelhuisje. Het is met zijn royale binnenafmeting van 1.18m x 1.71m een huisje waar je heerlijk met meerdere kinderen in kan spelen. Het verhoogde huisje heeft een echte veranda en via het glijbaan tje glij je zo weer naar beneden! En door het waterdicht e dak blijft het altijd droog binnen! Met zijn vrolijke wit gekleurde ramen is dit speelhuisje nu al een droomhuis voor ieder kind vanaf 3 jaar.

Duurzaam
De huisjes zijn gemaakt van gedroogd cederhout. Dit is een bijzondere houtSoort: omdat het van nature bestand is tegen weersinvloeden en vocht en dus resistent is tegen houtrot. Het cederhout is dus niet behandeld met ongezonde chemicali?n, zoals dat bij grenen of vuren wel vaak het geval is. Cederhout is dus goed voor het milieu en veilig voor de kinderen. De panelen zijn reeds geverfd met een watergedragen beits.

Veilig
De huisjes voldoen aan de actueel geldende veiligheidsNeermen (EN-¥71) zodat veilig speelplezier gewaarborgd is. Verder is de houtSoort: niet behandeld met ongezonde chemicali?n en heeft de houtSoort: de prettige eigenschap om niet te splinteren.

Variatie
De aanbouw is zowel links-als rechts van het huisje te monteren. De glijbaan kun je links, rechts, of aan de voorkant monteren. Dit geldt ook voor het trap je.

Eenvoudige montage
Het huisje is opgebouwd uit Voorgemonteerd: e panelen, waarbij ook de ramen en deuren zijn Voorgemonteerd: . Een echt prefab-systeem dus. De panelen zijn ook nog eens voorgeboord waardoor het huisje in een handomdraai opgebouwd is.

Productspecificaties:

Algemene kenmerken:
Afmetingen:
Overige kenmerken:
PDF documenten: