De grootste dealer van picknicktafels in België
Snelle en betrouwbare levering
Max. 10€ verzendkosten! 

EXIT Backstop Net 600 Zwart

EP-49601200

Tijdelijk in prijs verlaagd!

293.94

Merk:
Exit Toys
Troeven:
- Strak design
- waterdicht dak
- Eenvoudige montage
- Met zandbak , grote glijbaan en balustrade
Leveringsterm:
1-4 werkdagen
€ 244,95

Prijs:

€ 244,95

Het EXIT Backstop Net 600 is de ideale ballenvanger voor in je tuin! Bij een potje voetbal of basketbal kan het al snel gebeuren dat een bal te ver doorrolt, een paar bloempotten raakt of over de heg verdwijnt. Met het EXIT Backstop Net 600 wordt dit voorkomen en wordt bovendien de veiligheid van eventuele toeschouwers gegarandeert. Ook vergroot dit net het gebruikersgemak doordat de bal in het speelveld blijft en je niet elke keer de bal op hoeft te halen.

Het Exit Backstop Net heeft een formaat van 300cm x 600cm en bestaat uit twee aan elkaar bevestigde gedeeltes van 300cm lang bij 300cm hoog welke ook in een hoek gezet kunnen worden. De grootte van de hoek is in te stellen wat voor maximale stabiliteit zorgt en waardoor het net makkelijk te plaatsen is in tuinen (groot en klein) of op een sport veld. Het Backstop Net staat stabiel op het gras door 3 horizontale voeten welke met haringen en 1 grondanker in het midden vastgezet kunnen worden. Optimale stabiliteit dus!

Het frame is gemaakt van gegalvaniseerd en gecoat metaal. De palen hebben een diameter van 38 mm en dikte van 1,2mm. Door middel van een click systeem en door de lichtGewicht: buizen is het frame makelijk in en uit elkaar te halen. Het stevige zwart gekleurde net is gemaakt van polJater en heeft een dikte van 3mm met een maaswijdte van 8 cm. De zwarte kleur van het net zorgt er ook voor dat het minder opvalt waardoor het EXIT Backstop Net 600 zeker niet zal misstaan in uw tuin!

Dus...laat kinderen lekker voetballen, hockeyen, basketballen, volleyballen in de tuin. Met het EXIT Backstop Net 600 is iedereen tevreden; ouders ?n kinderen!

Kenmerken:
Frame kleur: Zwart
Frame Materiaal: : Metaal
Coating frame: Gegalvaniseerd
Kleur net: Zwart
Beste gebruik: Voetbal
Aantal per verpakking: 2 stuk(s)
Gewicht en omvang
Breedte: 6000 mm
hoogte 3000 mm
Gewicht: 33 kg
Gewicht en omvang
Frame diameter : 3,8 cm
Frame dikheid: 1,2 mm
Verpakking:
Breedte Verpakking:: 1560 mm
Diepte Verpakking:: 355 mm
hoogte Verpakking:: 95 mm
Gewicht Verpakking: 37 kg
Afmetingen pakket 2 (B x D x H): 1560 x 355 x 95 mm
Aantal: Verpakking:sdozen: 2

Productspecificaties:

Algemene kenmerken:
Afmetingen:
Overige kenmerken:
PDF documenten: