De grootste dealer van picknicktafels in België
Snelle en betrouwbare levering
Max. 10€ verzendkosten! 

Witte picknicktafel 150cm - Remia

EP-4500

Tijdelijk in prijs verlaagd!

155.94

Merk:
Sens-Line
Leveringsterm:
1 - 9 werkdagen
€ 129,95

Prijs:

€ 129,95

Witte picknicktafel, de klassieke look!

Deze witte picknicktafel is perfect voor wie een klassieke look in zijn tuin wil creëren. Hij is gemaakt van massief hout en is 150 cm lang. U kunt hem gebruiken om uw gasten te ontvangen of gewoon te genieten van een ontspannende maaltijd met uw gezin.

De witte picknicktafel is gemakkelijk te installeren en vereist geen speciaal gereedschap. Hij wordt geleverd in een doos die het tafelblad, de poten en een handleiding bevat. De poten kunnen gemakkelijk met de hand worden bevestigd en u hebt er geen speciale vaardigheden of kennis van timmerwerk voor nodig.

Kiezen voor een witte kleur?

Je zou kunnen denken dat een witte tafel geen voordelen heeft. Het is tenslotte maar een kleur. Maar wit is eigenlijk een heel veelzijdige kleur: hij kan uw tuin of terras groter of kleiner doen aanvoelen; hij kan een gevoel van elegantie of ongedwongenheid creëren; hij kan worden gebruikt om een gevoel van rust of opwinding te creëren.

Maar het grootste voordeel van een witte tafel? Het botst nergens mee! De reden waarom zoveel mensen kiezen voor witte meubels is dat ze iets willen dat past bij elke stijl die ze voor hun huis kiezen. Of u nu op zoek bent naar iets moderns of traditioneels, of u nu een luchtige ruimte wilt creëren of een meer intieme - witte meubelen staan u bij elke stap terzijde.

Grenen hout, in white-wash

De keuze voor grenenhout is logisch! Het is duurzaam, het gaat goed samen met het milieu en het is op veel plaatsen in de wereld te vinden. Het is ook een zeer veelzijdig materiaal waarmee mooie dingen kunnen worden gemaakt. De tafel is afgewerkt in white-wash. Dit is een afwerking die het hout een zachte, matte uitstraling geeft. Het maakt het ook duurzamer dan wanneer u het onbehandeld had gelaten. Deze tafel zou goed werken in zowel een binnen- als buitenomgeving vanwege de neutrale kleur en het eenvoudige ontwerp. U kunt hem gebruiken als salontafel of eetkamertafel, afhankelijk van waar u hem neerzet!

Reviews zijn welkom!

Reviews zijn een krachtige manier voor klanten om hun ervaringen en meningen met anderen te delen.

Daarom waarderen we uw feedback, en we willen dat u weet dat we die op prijs stellen. We willen u alvast bedanken voor het nemen van de tijd om uw ervaring met ons te delen, dus dit is wat u moet doen:

Productspecificaties:

Algemene kenmerken:
Materiaalsoort:FSC Noord-Europees grenen in white wash
Afmetingen:
Hoogte:73 cm.
Breedte:150 cm.
Diepte:150 cm.
Zithoogte:40 cm.
Zitdiepte:25 cm.
Hoogte tot tafelframe:70 cm.
Overige kenmerken:
PDF documenten: