De grootste dealer van picknicktafels in België
Snelle en betrouwbare levering
Max. 10€ verzendkosten! 

EXIT Kickback Multi-Station

EP-43231000

Tijdelijk in prijs verlaagd!

549.54

Merk:
Exit Toys
Leveringsterm:
1-4 werkdagen
€ 457,95

Prijs:

€ 457,95

De EXIT Kickback Multi-Station is een multifunctioneel en slim trainings station waarmee je al je bal 'skills' op een coole manier kunt trainen.

De EXIT Kickback Multi-Station beschikt over de eigenschappen van een EXIT Kickback Multi-station maar biedt daarnaast nog meer uitdaging doordat je, door gebruik te maken van de Ramp, door kunt blijven spelen en zelfs je skills kunt gaan combineren! Schiet de bal onder de Multi-station door en de bal komt via de Ramp in verschillende hoogte s en hoeken terug! nog meer uitdaging en afwisseling dus want op deze manier train je wedstrijd-echte situaties zoals je bal aanname op de knie, voet en borst en kun je de mooiste kopballen cre?ren! Voor je het weet speel je als een Pro!

De Kickback Multi-Station is perfect geschikt voor:
- passen
- schieten
- aannemen
- keepen
- koppen

Eigenschappen van de Multi-station wand
Schiet de bal tegen de elastieken en deze komt met een verrassend hoge snelheid terug. Oefen je keeperskills of plaats de Multi-station naast de goal en volleer en schiet de terugkaatsende bal vol op doel! Hiermee is het een artikel wat niet alleen leuk is voor in de tuin, maar ook voor op de sportvereniging! De Multi-station heeft een afmeting van 124x90cm. Een fraai formaat dus!

Uiteraard is de hoek van de Multi-station in te stellen tussen 35? en 90?, en dat in 7 stappen. Zo is de Kickback Multi-station geschikt voor: allerlei trainingen. Het instellen van de hoek is in een handomdraai gedaan, waardoor tijdens het trainen of spelen heel snel een ander spel of oefening gekozen kan worden.

De EXIT Kickback Multi-Station is prachtig vormgegeven en zeer robuust. Het metaal is gegalvaniseerd en daarna zwart gepoedercoat. Dubbele bescherming dus! Het rebound net is strak gespannen met sterke elastieken, die ervoor zorgen dat de Kickback Multi-station een stille maar zeer krachtige rebound geeft. Met de quick-release wielen staat de Kickback Training-Station stevig tijdens gebruik en is deze Eenvoudig te verplaatsen: na gebruik. En de Kickback Multi-Station is fraai afgewerkt met een hoogwaardige PVC afdekrand.

Kenmerken:
Beste gebruik: Voetbal
VormRechthoekig
Kleur van het product: Zwart
Materiaal: Gegalvaniseerd metaal, Polyvinyl chloride (PVC)
Instelbare hoek: Ja
Hoekinstellingsbereik: 35 - 90?
Coating frame: Gegalvaniseerde deklaag/poeder deklaag
Aantal: hoekposities7
Aantal: wielen : 2 wiel(en)
Snel afneembare wielen : Ja
Producttype: Multi-stationrebounder
Eenvoudig te verplaatsen: Ja
Gewicht en omvang
Breedte: 1420 mm
Diepte: 1290 mm
hoogte 1050 mm
Gewicht: 23,5 kg
Breedte: reboundnet120 cm
hoogte reboundnet75 cm
Verpakking:
Breedte Verpakking:: 1350 mm
Diepte Verpakking:: 600 mm
hoogte Verpakking:: 105 mm
Gewicht Verpakking: 25 kg

Productspecificaties:

Algemene kenmerken:
Afmetingen:
Overige kenmerken:
PDF documenten: