De grootste dealer van picknicktafels in België
Snelle en betrouwbare levering
Max. 10€ verzendkosten! 

Houten verkoopkraam - Kiosk Noël

EP-400173

Tijdelijk in prijs verlaagd!

1919.94

Merk:
Tuindeco
Leveringsterm:
1 - 9 werkdagen
€ 1.599,95

Prijs:

€ 1.599,95

Houten verkoopkraam - Noël


Houten verkoopkraam gezocht? Gevonden! Deze houten kiosk Noël is perfect voor verkopers die zich tijdens de kerstmarkten willen vestigen. Gemaakt van massief hout, biedt deze stand van 300 x 240 cm veel ruimte voor de verkoop van uw waren en manoeuvreerruimte, evenals prachtige houtwerkdetails op de luiken. Bovendien heeft één zijde een deur die u kunt gebruiken om uw kraam gemakkelijk te betreden of te verlaten. Dit prachtige kerstmarktkraam zou er perfect uitzien met slingers, lichtjes en dennenappels om hem een feestelijk tintje te geven bij het opzetten. De montage is eenvoudig, zodat u uw houten verkoopkraam gemakkelijk kunt opzetten!

 

De Afmetingen

 

Deze houten marktkraam is 300 cm breed en 240 cm diep. De nokhoogte van deze verkoopkraam is 251 cm, terwijl de voorkant is voorzien van twee luiken van elk 138 x 71 cm.

U kunt de luiken onafhankelijk van elkaar openen en sluiten. Aan één kant bevindt zich een deur van 84 x 185 cm, die gesloten blijft wanneer hij niet wordt gebruikt.

Deze 16 mm dikke onbehandelde grenen gazebo bevat een houten vloer, fundering en bevestigingsmateriaal. Het wordt volledig gemonteerd geleverd met voorgemonteerde wanden.

 

Complete bouwpakket!


We zijn zo enthousiast om aan te kondigen dat we het nog gemakkelijker hebben gemaakt om deze houten gazebo kit samen te stellen! Nu hoeft u alleen nog maar uw dakbedekking te kiezen en wat accessoires uit te zoeken, en u kunt aan de slag.

Het is een zeer complete kit - alles wat je nodig hebt is een eenvoudig te gebruiken handleiding en alle benodigde hardware.

 

Wat is het nut van zo'n verkoopskraampje?


Ik ben blij dat je meer wilt weten over verkoopstandjes. Ik moet iets bekennen: Ik ben eigenlijk nog nooit naar een kerstmarkt geweest, maar ik heb er altijd al heen gewild! Ze klinken zo feestelijk en leuk!

Verkoopstands zijn een geweldige manier voor kleine bedrijven om hun producten of diensten te verkopen. Ze zijn vooral handig voor seizoensartikelen, zoals kerstversiering of kleding met een kerstthema. Ze kunnen worden gebruikt als een manier om extra inkomsten voor uw bedrijf te genereren, of als een manier om uw klanten een gemakkelijke manier te bieden om bij u te kopen zonder dat ze hun huis hoeven te verlaten.

Mijn ervaring is dat verkoopstands het beste werken als ze zich bevinden in de buurt van plaatsen waar al mensen samenkomen, zoals midden in een park of op een evenement waar veel andere mensen zijn. Op die manier zullen mensen die willen wat je verkoopt het snel vinden, en hoef je niet veel uit te geven aan reclame (hoewel enige reclame nog steeds zinvol is).

 

Reviews over kraampjes zijn welkom!

 

Reviews zijn een krachtige manier voor klanten om hun ervaringen en meningen met anderen te delen.

Daarom waarderen we uw feedback, en we willen dat u weet dat we die op prijs stellen. We willen u ook belonen voor het nemen van de tijd om uw ervaring met ons te delen, dus dit is wat u moet doen:

 

  • Stuur een mail met beoordeling en foto's van het product in gebruik (indien van toepassing) naar ons mailadres

  • Plaats een review op Google Maps met dezelfde informatie als hierboven.

 

Wij belonen onze klanten die beoordelingen sturen regelmatig met waardebonnen, dus zorg ervoor dat u van deze mogelijkheid gebruik maakt!

En vergeet niet: als u ons een beoordeling met foto's stuurt, is de kans groot dat deze wordt beloond!

  

Productspecificaties:

Algemene kenmerken:
Materiaalsoort:Noord-Europees Vuren Hout
Gewicht (kg):415 kg.
Behandeld:Nee
Afwerking:geschaafd
Constructie:Prefab panelen
Afmetingen:
Hoogte:251 cm
Breedte:300 cm
Diepte:240 cm
Overige kenmerken:
Dakbedekking:Dakleer
Dakoppervlakte:8,20 m2
Deur:Enkele deur
Raam:0
Dak Type:Zadeldak
Vloer:Inbegrepen
Nokhoogte:251 cm
Diepte Funderingsmaat:300 cm.
Wanddikte:16 mm.
PDF documenten:
Montage handleiding (PDF):Handleiding Kiosk No?l