De grootste dealer van picknicktafels in België
Snelle en betrouwbare levering
Max. 10€ verzendkosten! 

Tuintafel vierkant (100 x 100 cm)

EP-310222

Tijdelijk in prijs verlaagd!

389.94

Merk:
Tuindeco
Leveringsterm:
1 - 9 werkdagen
€ 324,95

Prijs:

€ 324,95

Tuintafel Vierkant, genieten in luxe en comfort.


Tuintafel vierkant geeft u een plek om comfortabel in de tuin te eten, te drinken, een kopje koffie te lezen en te zitten. Hij is gemaakt van hoogwaardig hardhout en zal er fantastisch uitzien op uw terras, of u hem nu binnen of buiten gebruikt. De dikte van het tafelblad is 4 cm.
 

Waarom kiezen voor zo'n vorm?


Er zijn veel dingen om van vierkante tuintafels te houden, maar het belangrijkste is dat ze geweldig zijn voor entertainment. Of u nu een grote groep mensen ontvangt of gewoon gezellig met uw gezin gaat eten, een vierkante tafel is perfect om iedereen in één beweging rond de tafel te krijgen. En het beste? Je kunt hem gemakkelijk verplaatsen, dus als je moeite hebt een goede plek te vinden, geen zorgen - je pakt hem gewoon op en verplaatst hem!

Vierkante tafels zijn ook geweldig omdat ze meer ruimte bieden dan ronde eettafels. Dit betekent niet alleen dat je meer ruimte hebt voor eten, drinken en borden (en niet te vergeten extra stoelen!), maar als je aan tafel probeert te werken, is er ook meer ruimte voor al die belangrijke spreadsheets en documenten!
 

Kan E-woodproducts zo'n teak tuintafel bij u leveren?


Uiteraard! Omdat wij een goede service belangrijk vinden, bellen wij u een half uurtje voor aankomst op. Bij E-woodproducts bedragen de verzendkosten maximaal 10 euro! Hoe meer je bestelt, hoe lager dit bedrag wordt! Vanaf 200 euro mag u rekenen op gratis levering.
 

Alle afmetingen op een rij:

 
  • Lengte: 100 cm
  • Breedte: 100 cm
  • Hoogte: 75 cm
  • Dikte tafelblad: 4,5 cm.
 

Montage:


In dit pakket vindt u steevast een handleiding en al het nodige bevestigingsmateriaal.

Indien u dit wenst, kan deze vierkante tuintafel in teak ook ter plaatse gemonteerd worden door een van onze vakmensen.


Indonesian LEGAL wood:


Vanaf maart 2013 is het voor onze leveranciers verplicht een zogenaamd V-legal certificaat te hebben en is het op de EU-markt brengen van hout en houtproducten afkomstig van illegaal gekapte bomen zelfs strafbaar. Ons bedrijf kan garanderen dat al de (hard)houten materialen en producten die zij levert en heeft ge?mporteerd afkomstig zijn van legaal gekapte bomen. Het hardhout is kunstmatig gedroogd tot 16%.


 

Productspecificaties:

Algemene kenmerken:
Materiaalsoort:Teak Hardhout
Behandeld:Nee
Afmetingen:
Hoogte:75 cm.
Breedte:100 cm.
Diepte:100 cm.
Overige kenmerken:
PDF documenten: