De grootste dealer van picknicktafels in België
Snelle en betrouwbare levering
Max. 10€ verzendkosten! 

Boombank hout met rugleuning (in grenen uitvoering)

EP-310001

Tijdelijk in prijs verlaagd!

401.94

Merk:
Tuindeco
Troeven:
1. Gemaakt van behandeld dennenhout
2. Geniet met volle teugen van uw tuin
3. Duurzaam en langdurig
Leveringsterm:
1 - 9 werkdagen
€ 334,95

Prijs:

€ 334,95

Boombank hout nodig?


Deze boombank met rugleuningen is gemaakt uit behandeld grenen hout. Deze boombank heeft een comfortabele zit zodat u optimaal van uw tuin kan genieten.

Boombanken van dennenhout (grenen hout) worden gebruikt om een mooie, natuurlijke toets te geven aan elke buitenruimte. Ze zijn duurzaam en gaan dus jaren lang mee.

Voor wie zijn deze banken interessant? Iedereen die een bank wil die een natuurlijk tintje geeft aan zijn buitenruimte. Mensen die op zoek zijn naar een milieuvriendelijk item zullen het waarderen dat deze banken gemaakt zijn van teruggewonnen hout.
 

Kunnen wij deze bij u leveren?


Uiteraard! Omdat wij een goede service belangrijk vinden, bellen wij u een half uurtje voor aankomst op. Bij E-woodproducts bedragen de verzendkosten maximaal 10 euro! Hoe meer je bestelt, hoe lager dit bedrag wordt! Vanaf 200 euro mag u rekenen op gratis levering. Dit is uiteraard van toepassingen bij deze boombank hout!
 

Alle afmetingen op een rij:

 
  • Binnen en buitendiameter: 87 en 185 cm.
  • Zithoogte: 46 cm.
  • Houtdikte van de zitting: 3,5 cm.
  • Hoogte: 90 cm.
 

Een woordje over Grenen hout:


Dennenhout is afkomstig van verschillende Pinus-soorten, waaronder de grove den, de Japanse rode den en de zwarte den. Het komt het meest voor op het noordelijk halfrond. Dennenhout kan ook verwijzen naar het hout van dennenbomen.

Dennen zijn een soort naaldbomen en behoren tot het geslacht Pinus binnen de familie Pinaceae. Dennen komen het meest voor op het noordelijk halfrond. Hoewel je ze ook kunt vinden in Chili, Brazilië, Zuid-Afrika, Nieuw-Zeeland, Midden- en Zuid-Europa, ...

Dennenhout wordt gebruikt in een verscheidenheid van toepassingen, waaronder vloeren, buitenmeubels (zoals boombank hout), lambrisering, lijstwerk en meer. Het is ook populair voor gebruik in de bouw omdat het licht en toch sterk genoeg is voor veel verschillende projecten. Grenenhout ziet er aantrekkelijk uit, is stevig, is sterk en heeft een relatief laag gewicht (in vergelijking met andere houtsoorten).

 

Grenen houten tuinmeubilair beschermen

 

Houten tuinmeubilair is een geweldige manier om uw buitenruimte mooi en uitnodigend te maken. Maar helaas zijn ze ook gevoelig voor rot en schade door de elementen.

Daarom is het zo belangrijk om uw houten tuinmeubelen te onderhouden. Hier zijn enkele tips die u zullen helpen om ze op hun best te houden.

Zorg ervoor dat u het juiste soort hout gebruikt voor uw meubels. Grenenhout is bijvoorbeeld een populaire keuze omdat het minder duur is dan andere houtsoorten en beter bestand is tegen rotting dan andere houtsoorten. Maar als uw tuin in een gebied ligt waar veel zon is, wees dan voorzichtig met het gebruik van grenen, omdat UV-stralen na verloop van tijd de kleur van het hout kunnen aantasten.

Het belangrijkste wat u kunt doen om uw houten tuinmeubelen mooi te houden, is ze eenmaal per jaar oliën. Dit helpt barsten en splinters te voorkomen, die kunnen ontstaan als het hout na verloop van tijd uitdroogt.

Probeer, indien mogelijk, al uw houten tuinmeubelen tijdens de wintermaanden binnen op te bergen, zodat ze niet beschadigd raken door sneeuw of ijs. Als dit niet mogelijk is, probeer ze dan af te dekken met een beschermhoes of berg ze op in een omheining tot het weer lente wordt!

 

Reviews zijn welkom!

 

Reviews zijn een krachtige manier voor klanten om hun ervaringen en meningen met anderen te delen.

Daarom waarderen we uw feedback, en we willen dat u weet dat we die op prijs stellen. We willen u alvast bedanken voor het nemen van de tijd om uw ervaring met ons te delen, dus dit is wat u moet doen:
 

  • Stuur een e-mail met uw beoordeling en foto's van het product in gebruik (indien van toepassing).
  • Plaats een review over een Boombank hout op Google Maps met dezelfde informatie als hierboven.

Foto's door tevreden klanten:

 

boombank hout

(Foto van een boombank hout opgestuurd door Anoniem.)

 

 


 

Productspecificaties:

Algemene kenmerken:
Materiaalsoort:Midden-Europees grenen hout
Gewicht (kg):40 kg.
Behandeld:Ja
Afmetingen:
Hoogte:90 cm.
Zithoogte:46 cm.
Overige kenmerken:
Aantal zitplaatsen:6 volwassenen
PDF documenten: