De grootste dealer van picknicktafels in België
Snelle en betrouwbare levering
Max. 10€ verzendkosten! 

Hardhouten picknicktafel Rondo

EP-301005

Tijdelijk in prijs verlaagd!

983.94

Merk:
Tuindeco
Leveringsterm:
1 - 9 werkdagen
€ 819,95

Prijs:

€ 819,95

Het gezellig samenzijn met uw vrienden en familie was nog nooit zo leuk met deze HARDHOUTEN picknicktafel Rondo, waaraan plaats is voor acht volwassenen. Dit HARDHOUTEN product past ook perfect op het terras van uw tuin of in een bedrijfsomgeving. Dankzij de slimme onderconstructie is het bovendien onmogelijk om met uw benen de onderkant van de tafel te raken.
 

E-woodproducts levert de tafel(s) bij u thuis, uw bedrijf of uw school?


Uiteraard! Omdat wij een goede service belangrijk vinden, bellen wij u een half uurtje voor aankomst op. Bij E-woodproducts bedragen de verzendkosten maximaal 10 euro! Hoe meer je bestelt, hoe lager dit bedrag wordt! Vanaf 200 euro mag u rekenen op gratis levering.
 

Montage:


In ons pakket vindt u ook een handleiding en het nodige bevestigingsmateriaal terug. Onze medewerkers kunnen, indien u dit wenst, uw HARDHOUTEN picknicktafel ook ter plaatse monteren.
 

Alle afmetingen op een rij:


- Totale oppervlakte picknicktafel: diameter 213 cm x H77 cm
- Tafelblad: diameter 115 cm
- zitting: diameter 35 x H47cm
- Dikte planken: 35 mm
 

Indonesian LEGAL wood:


Vanaf maart 2013 is het voor onze leveranciers verplicht een zogenaamd V-legal certificaat te hebben en is het op de EU-markt brengen van hout en houtproducten afkomstig van illegaal gekapte bomen zelfs strafbaar. Ons bedrijf kan garanderen dat al de (hard)houten materialen en producten die zij levert en heeft geïmporteerd afkomstig zijn van legaal gekapte bomen. Het hardhout is kunstmatig gedroogd tot 16%.

Productspecificaties:

Algemene kenmerken:
Materiaalsoort:Hardhout
Behandeld:Nee
Afmetingen:
Overige kenmerken:
PDF documenten: