De grootste dealer van picknicktafels in België
Snelle en betrouwbare levering
Max. 10€ verzendkosten! 

Hardhouten vierkante picknicktafel (210 x 210 cm)

EP-301004

Tijdelijk in prijs verlaagd!

838.74

Merk:
Tuindeco
Leveringsterm:
1 - 9 werkdagen
€ 698,95

Prijs:

€ 698,95

Het gezellig samenzijn met uw vrienden en familie was nog nooit zo leuk met deze vierkante HARDHOUTEN picknicktafel, waaraan plaats is voor acht volwassenen. Dit HARDHOUTEN product past ook perfect op het terras van uw tuin of in een bedrijfsomgeving. Dankzij de slimme onderconstructie is het bovendien onmogelijk om met uw benen de onderkant van de tafel te raken.
 

E-woodproducts levert de tafel(s) bij u thuis, uw bedrijf of uw school?


Uiteraard! Omdat wij een goede service belangrijk vinden, bellen wij u een half uurtje voor aankomst op. Bij E-woodproducts bedragen de verzendkosten maximaal 10 euro! Hoe meer je bestelt, hoe lager dit bedrag wordt! Vanaf 200 euro mag u rekenen op gratis levering.
 

Montage:


Het tafelblad en de vier zitvlakken worden al vooraf gemonteerd en in ons pakket vindt u ook een handleiding en het nodige bevestigingsmateriaal terug. Onze medewerkers kunnen, indien u dit wenst, uw vierkante HARDHOUTEN picknicktafel ook ter plaatse monteren.
 

Alle afmetingen op een rij:


- Totale oppervlakte (lengte x breedte) picknicktafel: 210 cm x 210 cm
- Lengte x breedte tafelblad: 130 cm x 130 cm
- Dikte planken: 30 mm
 

Indonesian LEGAL wood:


Vanaf maart 2013 is het voor onze leveranciers verplicht een zogenaamd V-legal certificaat te hebben en is het op de EU-markt brengen van hout en houtproducten afkomstig van illegaal gekapte bomen zelfs strafbaar. Ons bedrijf kan garanderen dat al de (hard)houten materialen en producten die zij levert en heeft geïmporteerd afkomstig zijn van legaal gekapte bomen. Het hardhout is kunstmatig gedroogd tot 16%.

Productspecificaties:

Algemene kenmerken:
Materiaalsoort:Hardhout
Afmetingen:
Overige kenmerken:
PDF documenten: