De grootste dealer van picknicktafels in België
Snelle en betrouwbare levering
Max. 10€ verzendkosten! 

Garage | Klassiek | 355 x 535 cm

EP-3002AC

Tijdelijk in prijs verlaagd!

3743.94

Merk:
Gardenas
Leveringsterm:
- Onbehandeld: 1 tot 9 werkdagen
- Met impregnatie: 6 tot 8 weken
€ 3.119,95

Prijs:

€ 3.119,95

Geef uw huis een Scandinavisch tintje met de klassieke houten garage van E-woodproducts.

 

Onze houten garages van E-woodproducts vormen een klassieke aanvulling op uw tuin en bieden een stijlvolle opbergoplossing voor uw auto, fietsen en andere buitenuitrusting. Het tijdloze ontwerp past harmonieus in elk tuinlandschap en zorgt voor een natuurlijke uitstraling.

De garages zijn gemaakt van hoogwaardig Scandinavisch of Siberisch vurenhout, een duurzaam en sterk materiaal. Bekend om zijn sterkte, duurzaamheid en weerstand tegen rot en schimmel, zorgt dit hout ervoor dat de garage vele jaren meegaat.

De garage is niet alleen een esthetische aanwinst voor uw tuin, maar is ook gemakkelijk te onderhouden en kan worden afgewerkt met een beschermende coating om de levensduur te verlengen. Dit maakt het niet alleen een esthetische toevoeging, maar ook een praktische en functionele optie voor het stallen van uw voertuigen en apparatuur.

 

Wat is vuren hout?

 

Vuren hout is een populaire keuze voor bouw- en meubelprojecten vanwege zijn sterkte, duurzaamheid en betaalbare prijs. Het hout is afkomstig van de vuren boom, een snelgroeiende soort die vaak wordt geplant voor houtproductie.

Vuren hout is een zachte houtsoort, waardoor het gemakkelijk te bewerken is met handgereedschap of machines. Het is een goede keuze voor constructie- en framing hout, evenals voor meubelen en interieur afwerking. Vurenhout is ook geschikt voor binnen- en buitenbeplanking, bergingen.

Een van de belangrijkste voordelen van vurenhout is de prijs. Het is een van de goedkoopste houtsoorten die beschikbaar zijn en daarom een populaire keuze voor bouw- en meubelprojecten met een beperkt budget. Vurenhout is ook een duurzame keuze, omdat het snel groeit en kan worden geoogst uit verantwoord beheerde bossen.

Vurenhout heeft een lichte kleur en een fijn nerf patroon, waardoor het een aantrekkelijke keuze is voor projecten waar esthetiek belangrijk is. Het heeft echter wel de neiging om te krimpen en uit te zetten afhankelijk van de vochtigheidsgraad, dus er moet rekening mee worden gehouden bij het gebruik ervan.

In samenvatting, vurenhout is een betaalbare, duurzame en veelzijdige houtsoort die geschikt is voor een breed scala aan bouw- en meubelprojecten. Het is gemakkelijk te bewerken, heeft een lichte kleur en een fijn nerf patroon en is afkomstig uit verantwoord beheerde bossen.

 

3 redenen waarom u moet investeren in een houten garage

 

  • De garage is gemaakt van hout, waardoor hij duurzaam en sterk is.

  • Het is gemakkelijk te onderhouden en kan worden afgewerkt met een beschermende coating om de levensduur te verlengen.

  • Houten garages zijn niet alleen esthetisch, maar ook praktisch en functioneel.

 

In één oogopslag: alle afmetingen:

 

  • Hoogte: 242 / 195 cm

  • Breedte: 355 cm

  • Diepte: 535 cm

  • Binnenafmetingen: 329,4 x 509,4 cm

 

 

E-woodproducts: Altijd klaar om u te helpen met een persoonlijke aanpak

 

Vooraf bellen wij u een half uur voor aankomst om zeker te zijn dat u thuis bent. De verzendkosten bedragen maximaal 10 euro, maar hoe meer u bestelt hoe lager dit bedrag wordt. Vanaf 200 euro mag u rekenen op gratis levering.

 

Neem contact met ons op

 

Als u geïnteresseerd bent in ons assortiment en vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Wij helpen u graag en beantwoorden al uw vragen. U kunt ons telefonisch bereiken op +32 484 13 78 50 of per e-mail.

We horen graag van u!

 

Beoordeel onze producten en win een prijs!

 

We horen graag van onze klanten, en we willen u echt bedanken dat u de tijd heeft genomen om ons uw feedback te sturen. Uw mening is zo belangrijk voor ons, en we hopen dat uw beoordeling andere klanten zal helpen beslissen of ze onze producten willen kopen.

Dus, wat kunt u doen?

Stuur een e-mail met uw beoordeling en foto's van het product in gebruik (indien van toepassing) naar ons postadres. U maakt dan kans op waardebonnen!

Plaats een review op Google Maps met dezelfde informatie als hierboven. Als u uw beoordeling verstuurt, maakt u kans op waardebonnen!

Wij belonen regelmatig onze klanten die hun ervaring met ons delen, dus maak zeker gebruik van deze kans! En als u ons een recensie met foto's stuurt, is de kans groot dat deze wordt beloond. Wij zijn dankbaar voor uw tijd en feedback en kijken ernaar uit van u te horen.

 

Productspecificaties:

Algemene kenmerken:
Materiaalsoort:Scandinavisch of Siberisch Vurenhout
Behandeld:Niet geïmpregneerd, maar wel verkrijgbaar.
Constructie:Garage
Afmetingen:
Hoogte:242 / 195 cm
Breedte:355 cm
Diepte:535 cm
Binnenafmetingen:329,4 x 509,4 cm
Schilderoppervlakte:105 m2
Overige kenmerken:
Dakbedekking:staaldak met anticondensdoek
Dakhelling:17 m2
Dakoppervlakte:20,07 m2
Deur:dubbele klampen poort planken
Dak Type:Zadeldak
Vloer:Niet inbegrepen
Oppervlakte:18,99 m2
Nokhoogte:242 cm
Diepte dak:538 cm
Breedte dak:373 cm
Mogelijkheid tot maatwerk:Neen
Wanddikte:28 mm
Colli:540 x 110 x 60 cm
PDF documenten: