De grootste dealer van picknicktafels in België
Snelle en betrouwbare levering
Max. 10€ verzendkosten! 

Garage 320x505 cm

EP-3001

Tijdelijk in prijs verlaagd!

3561.54

Merk:
Gardenas
Leveringsterm:
- Onbehandeld: 1 tot 9 werkdagen
- Met impregnatie: 6 tot 8 weken
€ 2.739,95

Prijs:

€ 2.739,95

Garage vurenhout van E-woodproducts: de perfecte opbergoplossing voor uw auto en fietsen

Onze houten garages van E-woodproducts zijn een prachtige aanvulling voor uw tuin en bieden een stijlvolle opbergoplossing voor uw auto, fietsen en andere outdoor uitrusting. Het klassieke en tijdloze ontwerp past harmonieus in elk tuinlandschap en zorgt voor een natuurlijke uitstraling.

De garages zijn gemaakt van hoogwaardig Scandinavisch of Siberisch vurenhout, een duurzaam en sterk materiaal. Dit hout is bekend om zijn sterkte, duurzaamheid en weerstand tegen rot en schimmel, waardoor de garage jarenlang meegaat.

Bovendien is de garage gemakkelijk te onderhouden en kan worden afgewerkt met een beschermende coating om de levensduur te verlengen. Dit maakt de garage niet alleen een esthetisch aantrekkelijke toevoeging aan uw tuin, maar ook een praktische en functionele optie voor het opbergen van uw voertuigen en uitrusting.

Wat is vuren hout?

Vuren hout is een populaire keuze voor bouw- en meubelprojecten vanwege zijn sterkte, duurzaamheid en betaalbare prijs. Het hout is afkomstig van de vuren boom, een snelgroeiende soort die vaak wordt geplant voor houtproductie.

Vuren hout is een zachte houtsoort, waardoor het gemakkelijk te bewerken is met handgereedschap of machines. Het is een goede keuze voor constructie- en framing hout, evenals voor meubelen en interieur afwerking. Vurenhout is ook geschikt voor binnen- en buitenbeplanking, bergingen.

Een van de belangrijkste voordelen van vurenhout is de prijs. Het is een van de goedkoopste houtsoorten die beschikbaar zijn en daarom een populaire keuze voor bouw- en meubelprojecten met een beperkt budget. Vurenhout is ook een duurzame keuze, omdat het snel groeit en kan worden geoogst uit verantwoord beheerde bossen.

Vurenhout heeft een lichte kleur en een fijn nerf patroon, waardoor het een aantrekkelijke keuze is voor projecten waar esthetiek belangrijk is. Het heeft echter wel de neiging om te krimpen en uit te zetten afhankelijk van de vochtigheidsgraad, dus er moet rekening mee worden gehouden bij het gebruik ervan.

In samenvatting, vurenhout is een betaalbare, duurzame en veelzijdige houtsoort die geschikt is voor een breed scala aan bouw- en meubelprojecten. Het is gemakkelijk te bewerken, heeft een lichte kleur en een fijn nerf patroon en is afkomstig uit verantwoord beheerde bossen.

Productspecificaties:

De combinatie van vakmanschap en hoogwaardige materialen zorgt ervoor dat de garage een lange levensduur heeft. De garages zijn verkrijgbaar in standaard maten van 241/194 cm hoog, 320 cm breed en 505 cm diep, met een binnenafmeting van 294,4 x 479,4 cm. De schilderoppervlakte is 130 m².

De garage heeft een groene roofing, een dakhelling van 17 graden en een dakoppervlakte van 18,39 m². Er zijn dubbele klampen poort planken als deur en 2 enkel opengaande ramen van het liggende type 1. De vloer is niet inbegrepen en er is geen mogelijkheid tot maatwerk. De wanddikte is 28 mm en de colli is 540 x 110 x 60 cm.

In één oogopslag: alle afmetingen:

  • Hoogte:241 / 194 cm

  • Breedte:320 cm

  • Diepte:505 cm

  • Binnenafmetingen:294,4 x 479,4 cm

E-woodproducts: Altijd klaar om u te helpen met een persoonlijke aanpak

Vooraf bellen wij u een half uur voor aankomst om zeker te zijn dat u thuis bent. De verzendkosten bedragen maximaal 10 euro, maar hoe meer u bestelt hoe lager dit bedrag wordt. Vanaf 200 euro mag u rekenen op gratis levering.

Neem contact met ons op

Als u geïnteresseerd bent in ons assortiment en vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Wij helpen u graag en beantwoorden al uw vragen. U kunt ons telefonisch bereiken op +32 484 13 78 50 of per e-mail.

We horen graag van u!

Beoordeel onze producten en win een prijs!

We horen graag van onze klanten, en we willen u echt bedanken dat u de tijd heeft genomen om ons uw feedback te sturen. Uw mening is zo belangrijk voor ons, en we hopen dat uw beoordeling andere klanten zal helpen beslissen of ze onze producten willen kopen.

Dus, wat kunt u doen?

Stuur een e-mail met uw beoordeling en foto's van het product in gebruik (indien van toepassing) naar ons postadres. U maakt dan kans op waardebonnen!

Plaats een review op Google Maps met dezelfde informatie als hierboven. Als u uw beoordeling verstuurt, maakt u kans op waardebonnen!

Wij belonen regelmatig onze klanten die hun ervaring met ons delen, dus maak zeker gebruik van deze kans! En als u ons een recensie met foto's stuurt, is de kans groot dat deze wordt beloond. Wij zijn dankbaar voor uw tijd en feedback en kijken ernaar uit van u te horen.

Productspecificaties:

Algemene kenmerken:
Materiaalsoort:Scandinavisch of Siberisch Vurenhout
Behandeld:Niet geïmpregneerd, maar wel verkrijgbaar.
Constructie:Garage
Afmetingen:
Hoogte:241 / 194 cm
Breedte:320 cm
Diepte:505 cm
Binnenafmetingen:294,4 x 479,4 cm
Schilderoppervlakte:130 m2
Overige kenmerken:
Dakbedekking:groene roofing
Dakhelling:17 m2
Dakoppervlakte:18,39 m2
Deur:dubbele klampen poort planken
Raam:2x enkel opengaand raam liggend type 1
Dak Type:Zadeldak
Vloer:Niet inbegrepen
Oppervlakte:16,16 m2
Nokhoogte:241 cm
Diepte dak:541 cm
Breedte dak:340 cm
Mogelijkheid tot maatwerk:Neen
Wanddikte:28 mm
Colli:540 x 110 x 60 cm
PDF documenten:

Bijbehorende producten: