De grootste dealer van picknicktafels in België
Snelle en betrouwbare levering
Max. 10€ verzendkosten! 

Hardhouten picknicktafel (180 x 160 x 75 cm) (3.5 cm plankdikte)

EP-300009

Tijdelijk in prijs verlaagd!

503.94

Merk:
Tuindeco
Leveringsterm:
1 - 9 werkdagen
€ 419,95

Prijs:

€ 419,95

Deze hardhouten picknicktafel (180cm) is ideaal voor gezinnen die volop willen genieten van het mooie weer. Ze biedt plaats aan zes volwassenen of acht kinderen. Dit model is gemaakt van hardhout, wat betekent dat het duurzaam is en goed bestand is tegen slecht weer.
 

Wat is hardhout en waar komt het vandaan?


Hardhout is hout afkomstig van bomen die langzaam groeien en daardoor harder zijn dan zachthout. Hardhout wordt vaak gebruikt voor meubels, vloeren en buitenmeubelen omdat het steviger is en langer meegaat. Hardhouten bomen groeien vaak in tropische gebieden zoals Zuid-Amerika, Afrika en Azië.
 

Duurzaamheid en onderhoud


Om de duurzaamheid van de tafel te verlengen, raden wij aan om hem te behandelen met houtolie. Met één liter houtolie kun je de tafel goed beschermen. Tijdens de wintermaanden kun je de tafel ook afdekken met een hoes om hem te beschermen tegen slecht weer. Dit zorgt ervoor dat u jarenlang plezier zult hebben van uw picknicktafel.
 

Levering en montage


E-woodproducts kan de hardhouten tafel bij u thuis, uw bedrijf of op school leveren. Wij vinden een goede service belangrijk, daarom maken wij steeds een leveringsafspraak met de klant. Onze producten zijn zeer zwaar en kunnen niet door een brievenbus. Bij E-woodproducts bedragen de verzendkosten maximaal 10 euro, maar hoe meer u bestelt, hoe lager het bedrag wordt. Vanaf 200 euro is de levering zelfs gratis!
 

Alle afmetingen op een rij:

 
  • Lengte x breedte x hoogte picknicktafel: 180 cm x 160 cm x 75 cm

  • Lengte x breedte tafelblad: 180 cm x 76 cm

  • Dikte planken: 35 mm

Met deze afmetingen is de tafel groot genoeg voor een gezin of groep vrienden om aan te zitten. De breedte van het tafelblad zorgt ervoor dat er genoeg ruimte is voor borden, glazen en voedsel. De dikte van de planken zorgt ervoor dat de tafel stevig en duurzaam is.
 

Legaal gehakt hout


Ons bedrijf maakt gebruik van legaal gehakt hout. Vanaf maart 2013 is het voor onze leveranciers verplicht om een zogenaamd V-legal certificaat te hebben en is het op de EU-markt brengen van hout en houtproducten afkomstig van illegaal gekapte bomen zelfs strafbaar. Wij garanderen dat al onze (hard)houten materialen en producten afkomstig zijn van legaal gekapte bomen en kunstmatig gedroogd tot 16%.

In conclusie, deze hardhouten picknicktafel is de perfecte aanvulling voor iedereen die houdt van het buitenleven. Het hardhout is duurzaam en stevig, waardoor de tafel geschikt is voor elk weertype. Met een afmeting van 180 x 160 x 75 cm biedt de tafel ruimte aan een groot gezelschap. De tafel is makkelijk zelf te monteren of kan ter plaatse gemonteerd worden door een medewerker van E-woodproducts. Dankzij de gebruik van legaal gehakt hout kunt u genieten van uw nieuwe tafel met een gerust hart. Zo een tafel is een prachtige toevoeging aan uw tuin of terras, en zal zeker een leuke plek zijn voor vele gezellige momenten met uw vrienden en familie.


 

Productspecificaties:

Algemene kenmerken:
Materiaalsoort:Hardhout
Gewicht (kg):58 kg.
Afmetingen:
Overige kenmerken:
PDF documenten: