De grootste dealer van picknicktafels in België
Snelle en betrouwbare levering
Max. 10€ verzendkosten! 

Hardhouten picknicktafel (200 x 160 x 75 cm) (3.5 cm plankdikte)

EP-300007

Tijdelijk in prijs verlaagd!

575.94

Merk:
Tuindeco
Leveringsterm:
1 - 9 werkdagen
€ 479,95

Prijs:

€ 479,95

Met deze Hardhouten picknicktafel (200 x 160 x 75 cm) (3.5 cm plankdikte) van E-woodproducts kunt u heerlijk genieten van het mooie weer samen met uw gezin of vrienden. De tafel biedt plaats aan zes volwassenen of acht kinderen, en door de gebruikte materialen, is de tafel stevig en duurzaam genoeg om ook te gebruiken bij slecht weer.
 

Hardhout

 

Een van de voornaamste eigenschappen van hardhout is zijn duurzaamheid. Hardhout is een natuurlijk product dat zeer stevig is en lang meegaat. Dit maakt het een perfecte keuze voor meubels die buiten gebruikt worden. Bovendien kan hardhout ook behandeld worden met houtolie om de duurzaamheid nog te verlengen.
 

Klantentevredenheid-service


Bij E-woodproducts staan wij voor klanttevredenheid en goede service. Daarom bellen wij u een half uurtje voor aankomst op om een leveringsafspraak te maken. Dit zorgt ervoor dat u precies weet wanneer uw nieuwe tafel geleverd wordt. Bovendien houden wij rekening met de gewichtsbelasting van de producten en kunnen deze niet via een brievenbus geleverd worden.
 

Levering en montage


E-woodproducts levert deze hardhouten picknicktafel bij u thuis, uw bedrijf of op school. De verzendkosten zijn maximaal 10 euro, maar bij een bestelling vanaf 200 euro is levering gratis. Het tafelblad en de zitvlakken zijn reeds gemonteerd en in het pakket zit een handleiding en bevestigingsmateriaal. Wilt u liever dat onze medewerkers de tafel ter plaatse monteren? Dat is ook mogelijk!
 

Legaal gehakt hout


Onze leveranciers zijn verplicht om een V-legal certificaat te hebben sinds maart 2013, en het op de EU-markt brengen van hout en houtproducten afkomstig van illegaal gekapte bomen is strafbaar. Wij garanderen dat al onze (hard)houten materialen en producten afkomstig zijn van legaal gekapte bomen. Bovendien zijn al onze hardhouten producten kunstmatig gedroogd tot 16%, zodat we zeker zijn van de kwaliteit en duurzaamheid van onze producten.
 

Afmetingen

 
  • Lengte x breedte x hoogte picknicktafel: 200 cm x 160 cm x 75 cm

  • Lengte x breedte tafelblad: 200 cm x 76 cm

  • Dikte planken: 35 mm
     

Onze garantie


Bij E-woodproducts bieden wij een garantie van 1 jaar op al onze producten. Mocht er binnen deze periode iets mis zijn met de tafel, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij zullen er alles aan doen om het probleem op te lossen en u tevreden te stellen.
 

Conclusie


Met deze Hardhouten picknicktafel (200 x 160 x 75 cm) (3.5 cm plankdikte) van E-woodproducts, kunt u genieten van het mooie weer in de tuin, samen met uw gezin of vrienden. Onze tafel is gemaakt van duurzaam hardhout, en kan tegen een stootje. Bovendien bieden wij een goede service en garanderen wij dat al ons hout legaal is gehakt. Bestel nu en geniet binnenkort van uw nieuwe picknicktafel!

Productspecificaties:

Algemene kenmerken:
Materiaalsoort:Hardhout
Gewicht (kg):82 kg.
Afmetingen:
Overige kenmerken:
PDF documenten: