De grootste dealer van picknicktafels in België
Snelle en betrouwbare levering
Max. 10€ verzendkosten! 

Jasper stoel anthracite

EP-2406-DA

Tijdelijk in prijs verlaagd!

155.94

Merk:
Sens-Line
Leveringsterm:
1 - 9 werkdagen
€ 129,95

Prijs:

€ 129,95

Een strakke en stijlvolle toevoeging aan elk interieur

 

De Jasper Stoel Anthracite is een elegante en stijlvolle stoel die elke ruimte verfraait. Met een afwerking in zwart en gemaakt van duurzaam polypropyleen, biedt deze stoel niet alleen comfort, maar ook een tijdloze uitstraling die past bij verschillende interieurstijlen.

De stoel heeft een strakke vormgeving die de moderne uitstraling benadrukt. De afgeronde rugleuning biedt comfort en ondersteuning, terwijl de slanke armleuningen zorgen voor extra gemak. De afmetingen van de stoel, 83 cm hoog, 59 cm breed en 54 cm diep, maken het een praktische keuze voor elke ruimte.

Het polypropyleen materiaal biedt verschillende voordelen, waaronder stevigheid, duurzaamheid en eenvoudig onderhoud. Het is ook lichtgewicht en gemakkelijk te verplaatsen, wat de stoel flexibel maakt voor gebruik in diverse situaties. Bovendien is het materiaal milieuvriendelijk en recyclebaar.

De Jasper Stoel Anthracite is geschikt voor verschillende toepassingen, zoals in een woonkamer, studeerkamer, eetkamer of kantoor. Het kan zelfs buiten worden gebruikt voor een stijlvolle en moderne uitstraling op een terras of in een tuin.

Kortom, de Jasper Stoel Anthracite is niet alleen een stijlvolle toevoeging aan elk interieur, maar biedt ook comfort en duurzaamheid. Het strakke ontwerp en het gebruik van polypropyleen maken het een praktische keuze voor verschillende toepassingen. Als u op zoek bent naar een tijdloze en elegante stoel, dan is de Jasper Stoel Anthracite een uitstekende keuze.

 

De voordelen van Polypropyleen: een duurzaam en veelzijdig materiaal

 

 

Polypropyleen is een thermoplastisch polymeer dat veel wordt gebruikt in verschillende toepassingen, van verpakkingen tot meubels. Het materiaal biedt verschillende voordelen die het een populaire keuze maken voor veel fabrikanten en consumenten. Hier zijn enkele van de voordelen van polypropyleen:

  1. Stevigheid en duurzaamheid: Polypropyleen is een sterk en duurzaam materiaal dat bestand is tegen breuk, slijtage en corrosie. Het kan ook bestand zijn tegen chemicaliën en extreme temperaturen, waardoor het geschikt is voor gebruik in verschillende omgevingen.

  2. Lichtgewicht: Polypropyleen is een lichtgewicht materiaal, waardoor het gemakkelijk te vervoeren en te hanteren is. Dit maakt het een ideale keuze voor toepassingen zoals verpakkingen, transportmiddelen en meubels.

  3. Eenvoudig te bewerken: Polypropyleen is een gemakkelijk te bewerken materiaal dat in verschillende vormen kan worden geproduceerd. Het kan worden gegoten, geblazen, geëxtrudeerd en gesneden om aan verschillende vereisten te voldoen.

  4. Milieuvriendelijk: Polypropyleen is een recyclebaar materiaal dat kan worden hergebruikt in verschillende toepassingen. Het is ook een milieuvriendelijk alternatief voor materialen zoals PVC en polystyreen, die niet gemakkelijk recyclebaar zijn.

  5. Kostenbesparend: Polypropyleen is een betaalbaar materiaal dat in grote hoeveelheden kan worden geproduceerd. Het is ook duurzaam en vereist weinig onderhoud, waardoor het een kosteneffectieve keuze is voor verschillende toepassingen.

Kortom, polypropyleen is een veelzijdig en duurzaam materiaal dat verschillende voordelen biedt, waaronder stevigheid, lichtgewicht, eenvoudig bewerkbaar, milieuvriendelijk en kostenbesparend. Als u op zoek bent naar een betrouwbaar en praktisch materiaal voor uw projecten, dan is polypropyleen zeker het overwegen waard.

 

 

Alle afmetingen op een rij:

 

  • Hoogte: 83

  • Breedte: 59

  • Diepte: 54


 

Verzending is één ding, maar service is alles.

 

Bij ons staat persoonlijke service voorop. Daarom bellen we u een half uur voor aankomst op om er zeker van te zijn dat u thuis bent wanneer uw bestelling wordt geleverd. Onze verzendkosten zijn betaalbaar, met een maximum van 10 euro. Hoe meer u bestelt, hoe lager de verzendkosten zijn. Vanaf een bestelling van 200 euro is levering gratis. Zo garanderen wij u dat u uw bestelling op tijd ontvangt.

 

 

Contacteer ons

 

Bent u geïnteresseerd in meer informatie over onze producten en diensten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. U kunt ons bereiken door te bellen naar +32 484 13 78 50 of door een e-mail te sturen.

 

 

Wij zijn trots op de service die wij bieden en verwelkomen uw feedback!

 

Bij ons staat klanttevredenheid hoog in het vaandel. We zijn er trots op hoogwaardige producten aan te bieden die aan uw behoeften voldoen. Maar we weten ook dat uw mening en feedback van onschatbare waarde zijn. Het kan andere klanten helpen beslissen of onze producten geschikt zijn voor hun behoeften.

We willen u uitnodigen om deel uit te maken van ons feedback programma. Door uw ervaring met ons te delen, kunt u ons helpen onze producten en diensten verder te verbeteren en de best mogelijke klantervaring te bieden.

Er zijn twee manieren om uw feedback met ons te delen. U kunt ons een e-mail sturen met uw beoordeling en foto's van het product in gebruik, indien van toepassing. Dit helpt ons de kwaliteit van onze producten te begrijpen en eventuele verbeteringen aan te brengen.

Een andere manier om uw feedback te delen is door een beoordeling achter te laten op Google Maps. Hiermee kunnen andere klanten uw ervaring met onze producten zien en een weloverwogen beslissing nemen over hun aankoop.

Dus, als u een van onze producten hebt gekocht, nodigen wij u uit om uw ervaring met ons te delen. Wij geloven dat uw mening ertoe doet en dat het delen van uw feedback ons helpt betere producten en diensten te leveren die aan uw behoeften voldoen.

Productspecificaties:

Algemene kenmerken:
Materiaalsoort:Polypropyleen
Afmetingen:
Hoogte:83
Breedte:59
Diepte:54
Overige kenmerken:
PDF documenten: