De grootste dealer van picknicktafels in België
Snelle en betrouwbare levering
Max. 10€ verzendkosten! 

EXIT Silhouette inground trampoline 244x366cm met veiligheidsnet - Zwart

EP-12958200

Tijdelijk in prijs verlaagd!

1077.54

Merk:
Exit Toys
Troeven:
#NAME?
€ 648,95

Prijs:

€ 648,95

De EXIT Silhouette inground trampoline is een veilige en stevige optie voor kinderen die van springen houden. Met een afmeting van 244x366cm biedt deze trampoline voldoende ruimte voor eindeloos springplezier. Het meegeleverde veiligheidsnet met gebogen staanders zorgt voor extra veiligheid tijdens het spelen.

 

Specificaties

 

De EXIT Silhouette inground trampoline is speciaal ontworpen voor kinderen en heeft een maximale gewichtscapaciteit van 120kg. Aanbevolen leeftijd voor gebruik is minimaal 3 jaar. De trampoline is zwart van kleur met een monotone oppervlakte. Het frame is gemaakt van metaal en is voorzien van een gegalvaniseerde-/poederdeklaag, dit maakt de trampoline weerbestendig.

 

Veiligheid

 

De trampoline is voorzien van een speciaal ontwikkeld voetbeschermingssysteem, zodat je voet niet tussen de veren kan komen. De veiligheidsrand van de trampoline is 20 cm hoog en is bedekt met een zachte, veilige vulling van 2 cm dik. De hoogte van het veiligheidsnet is 183 cm en de afmeting van het net is 2730 x 3910 mm. Het net is voorzien van een middenmarkering voor extra veiligheid.

 

Constructie

 

De trampoline is voorzien van 80 gegalvaniseerde veren voor een goede sprongkracht. De poten van de trampoline zijn 3,8 cm in diameter en 1,5 mm dik, waardoor de trampoline stevig op zijn plaats blijft staan. Het springoppervlak is gemaakt van polypropyleen en is opgevuld met PVC/Polyethyleen/geëxpandeerd polyethyleen.

 

Montage

 

De trampoline is eenvoudig te monteren en wordt geleverd met een gedetailleerde montagehandleiding. Het product is TÜV en CE gecertificeerd.

 

Verpakking

 

De trampoline wordt geleverd in twee verpakkingen met een totaal gewicht van 130,3 kg. De afmetingen van de verpakking zijn: 1320 x 550 x 115 mm en 1640 x 210 x 170 mm.

 

Conclusie

 

De EXIT Silhouette inground trampoline is een uitstekende keuze voor kinderen die van springen houden en een veilige speelomgeving zoeken. Met zijn stevige constructie, met zijn stevige constructie, veiligheidsfuncties en gemakkelijke montage is deze trampoline een geweldige toevoeging aan elke buitenruimte. Geniet van eindeloos springplezier met de EXIT Silhouette inground trampoline.


 

Productspecificaties:

Algemene kenmerken:
Afmetingen:
Overige kenmerken:
PDF documenten: