De grootste dealer van picknicktafels in België
Snelle en betrouwbare levering
Max. 10€ verzendkosten! 

Composiet onderregel 5 x 4 x 300 cm.

EP-1001351

Tijdelijk in prijs verlaagd!

31.14

Merk:
Hillhout
Leveringsterm:
1 - 9 werkdagen
€ 25,95

Prijs:

€ 25,95

Composiet onderregels zijn een essentieel onderdeel van de bouw van uw terras of vlonder. Terrasplanken worden aan de onderregels bevestigd. Zorg daarom voor regels die sterk genoeg zijn. Composiet onderregels hebben geen onderhoud nodig.

U hebt composiet onderregels nodig voor uw terras of vlonder als u een product wilt dat lang meegaat. Composiet onderplanken zijn bestand tegen UV-licht en vocht, wat betekent dat ze na verloop van tijd niet zullen verslechteren zoals hout dat doet.

Een ander voordeel van composiet vlonderplanken is dat ze geen regelmatig onderhoud nodig hebben zoals hout, omdat ze niet rotten of barsten bij extreme weersomstandigheden zoals houten vlonders.

 

Wat is Hout Kunststof Composiet (HKC)?

 

Houten plastic composiet (HKC) is een materiaal dat wordt gemaakt van houtvezels en plastic hars, dat wordt verwerkt door middel van schimmelinjectie en andere methoden. Het belangrijkste voordeel van houten plastic composiet (HKC) is dat het de kenmerken van zowel hout als plastiek heeft. Het wordt niet alleen gebruikt voor het maken van producten zoals meubilair, maar ook wijd gebruikt in de bouwindustrie om bouwmaterialen te maken.

 

Productspecificaties:

Algemene kenmerken:
Materiaalsoort:Hout Kunststof Composiet (HKC)
Afmetingen:
Breedte:4 cm.
Diepte:300 cm.
Overige kenmerken:
PDF documenten: