De grootste dealer van picknicktafels in België
Snelle en betrouwbare levering
Max. 10€ verzendkosten! 

Palensteun verzinkt 9 x 9 x 75 cm.

EP-1001209

Tijdelijk in prijs verlaagd!

16.74

Merk:
Hillhout
Leveringsterm:
1 - 9 werkdagen
€ 13,95

Prijs:

€ 13,95

Onze verzinkte palensteun is de perfecte oplossing voor het veilig en eenvoudig verankeren van vierkante houten palen in de grond. Met een afmeting van 9 x 9 x 75 cm, is deze palensteun eenvoudig te plaatsen en te monteren. Dankzij het verzinkte materiaal is de palensteun bestand tegen vochtigheid in de grond, waardoor niet alleen de steun zelf, maar ook de paal beschermd is. Ideaal voor het stabiliseren van tuinpalen of andere buitenconstructies. Noem het ook wel paalspiezen, paalpunthouders of metpalen.

 

Hoe plaats je zo'n palensteun in de grond?

 

Er zijn meerdere manieren om een verzinkte palensteun in de grond te plaatsen, afhankelijk van de specifieke situatie. Hieronder een algemene stappenplan:
 

  1. Bepaal de plaats waar de palensteun geplaatst moet worden. Meet de afstanden naar eventuele nabije obstakels en zorg dat de palensteun op een stabiele ondergrond wordt geplaatst.

  2. Maak een gat in de grond dat groot genoeg is voor de palensteun. Dit kan gedaan worden met bijvoorbeeld een grondboor.

  3. Plaats de palensteun in het gat en zorg ervoor dat hij rechtop staat.

  4. Vul het gat rondom de palensteun met grond. Druk de grond stevig aan, zodat de palensteun stevig in de grond verankerd zit.

  5. Plaats de paal in de palensteun en zorg ervoor dat deze recht staat.

  6. Controleer de stevigheid van de palensteun en paal, en pas indien nodig bij.


Houd er rekening mee dat de stappen kunnen variëren afhankelijk van de specifieke situatie, zoals type grond, omgevingsfactoren, enz. Consulteer de gebruiksaanwijzing als u twijfelt.

Productspecificaties:

Algemene kenmerken:
Afmetingen:
Overige kenmerken:
PDF documenten: