De grootste dealer van picknicktafels in België
Snelle en betrouwbare levering
Max. 10€ verzendkosten! 

Vloerpaalhouder verzinkt 9 x 9 cm.

EP-1001102

Tijdelijk in prijs verlaagd!

9.54

Merk:
Hillhout
Leveringsterm:
1 - 9 werkdagen
€ 7,95

Prijs:

€ 7,95

De Vloerpaalhouder verzinkt 9 x 9 cm is een stevige en duurzame metalen houder, speciaal ontworpen voor het gebruik met houten palen van 9 x 9 cm. De houder is verzinkt, waardoor hij beschermd is tegen corrosie en roest. Deze houder is ideaal voor gebruik in bouw- en tuinprojecten waar houten palen worden gebruikt en waar de palen niet in de grond kunnen worden geplaatst.

 

Toepassingen:

 

  1. Rozenbogen: Rozenbogen zijn vaak gemaakt van houten palen, deze kun je in de houder zetten voor een stabiele en veilige ondersteuning.

  2. Tuinpalen: De houder kan worden gebruikt om tuinpalen in te zetten, zoals bijvoorbeeld bij het afbakenen van een tuin of het ophangen van een tuinscherm.

  3. Overkappingen: De houder kan worden gebruikt bij het bouwen van overkappingen, zoals bijvoorbeeld een terrasoverkapping of een schaduwdoek.

  4. Andere constructies: De houder kan ook worden gebruikt in andere constructies waar houten palen worden gebruikt, zoals bijvoorbeeld een pergola, een afdak of een marktkraam.

 

De houder is ontworpen voor gebruik op een stabiele en vlakke ondergrond, omdat de onderkant van de houder vlak is. Dit is belangrijk voor de veiligheid en stabiliteit van de constructie die je ermee maakt. De Vloerpaalhouder verzinkt 9 x 9 cm is een veelzijdig product dat een stevige basis geeft aan verschillende soorten constructies, waardoor ze veilig en duurzaam kunnen worden opgebouwd.

Dit product is verkrijgbaar in een verpakking van 1 of meerdere stuks. Wij adviseren om bij grotere projecten voldoende houders aan te schaffen.

Productspecificaties:

Algemene kenmerken:
Afmetingen:
Overige kenmerken:
PDF documenten: