De grootste dealer van picknicktafels in België
Snelle en betrouwbare levering
Max. 10€ verzendkosten! 

HOESLAKEN vierkante, vierkante XXL of ronde KING PICKNICKTAFEL

BHKVRD

Tijdelijk in prijs verlaagd!

69.54

Merk:
KING
Leveringsterm:
1 - 9 werkdagen
€ 57,95

Prijs:

€ 57,95

Een vierkante picknicktafel is een prachtige aanwinst voor elke tuin of terras, maar helaas kan deze snel beschadigd raken door weersinvloeden. Onze hoeslaken voor vierkante picknicktafels biedt een oplossing voor dit probleem, het beschermt uw tafel tegen regen, zon en vuil en zorgt zo voor een langere levensduur van uw meubel.

 

Hoeslaken voor vierkante picknicktafels: de perfecte bescherming

 

Onze hoeslaken voor vierkante picknicktafels is gemaakt van een combinatie van PVC en polyester, twee materialen die bekend staan om hun weersbestendigheid en slijtvastheid. Hierdoor is de hoes perfect voor gebruik in uw tuin of buitenruimte. Onderaan de hoes bevindt zich een opspansysteem, waardoor u de hoes stevig kunt aanbrengen rond uw tafel, zelfs in winderige omstandigheden.

Met de maximale afmeting van (200cm x 200cm x 77cm) (Lengte x Breedte x Hoogte), is deze hoes specifiek ontworpen voor vierkante picknicktafels. Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat de hoes perfect past op uw tafel en deze optimaal beschermd zal zijn.

Onze hoeslaken voor vierkante picknicktafels is niet alleen geschikt voor onze vierkante KING Picknicktafels, maar ook voor onze vierkante XXL KING Picknicktafels en onze ronde KING Picknicktafels. Hierdoor is het een veelzijdig product dat u kunt gebruiken voor al uw buitenmeubelen. De hoes is eveneens chique en elegant van design. En als u de hoes niet gebruikt, is deze eenvoudig op te rollen en op te bergen.

 

Conclusie:

 

Onze hoeslaken voor vierkante picknicktafels biedt een perfecte oplossing voor het beschermen van uw picknicktafel tegen weersinvloeden. Dankzij de combinatie van PVC en polyester is de hoes weersbestendig, slijtvast en vraagt geen onderhoud. Bovendien zorgt het opspansysteem ervoor dat de hoes stevig blijft zitten, zelfs in winderige omstandigheden. De hoes is specifiek ontworpen voor vierkante picknicktafels met maximale afmetingen van (200cm x 200cm x 77cm) (Lengte x Breedte x Hoogte) en is geschikt voor onze vierkante KING Picknicktafels, onze vierkante XXL KING Picknicktafels en onze ronde KING Picknicktafels. De hoes heeft een chique en elegant design. Bovendien is de hoes eenvoudig op te rollen en op te bergen wanneer u hem niet gebruikt. Onze hoeslaken voor vierkante picknicktafels is een veelzijdig product dat u kunt gebruiken voor al uw buitenmeubelen.
 

Productspecificaties:

Algemene kenmerken:
Materiaalsoort:PVC - Polyester
Leeftijd:18 tot 99
Afmetingen:
Overige kenmerken:
PDF documenten: