De grootste dealer van picknicktafels in België
Snelle en betrouwbare levering
Max. 10€ verzendkosten! 

HOESLAKEN 300 cm

BH300

Tijdelijk in prijs verlaagd!

69.54

Merk:
KING
Leveringsterm:
1 - 9 werkdagen
€ 57,95

Prijs:

€ 57,95

Een picknicktafel is een prachtige aanwinst voor elke tuin of terras, maar helaas kan deze snel beschadigd raken door weersinvloeden. Onze hoeslaken van 300 cm biedt een oplossing voor dit probleem, het beschermt uw tafel tegen regen, zon en vuil en zorgt zo voor een langere levensduur van uw meubel.

 

Hoeslaken van 300 cm: de perfecte bescherming voor uw picknicktafel

 

Onze hoeslaken van 300 cm is gemaakt van een combinatie van PVC en polyester, twee materialen die bekend staan om hun weersbestendigheid en slijtvastheid. Hierdoor is de hoes perfect voor gebruik in uw tuin of buitenruimte. Onderaan de hoes bevindt zich een opspansysteem, waardoor u de hoes stevig kunt aanbrengen rond uw tafel, zelfs in winderige omstandigheden.

Met de afmeting van 300 cm, is deze hoes specifiek ontworpen voor tafels van deze grootte of met vergelijkbare afmetingen. Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat de hoes perfect past op uw tafel en deze optimaal beschermd zal zijn.

Onze hoeslaken van 300 cm is niet alleen functioneel maar ook esthetisch aantrekkelijk. De zwarte kleur van de hoes geeft een chique en elegant uitstraling aan uw tuin of buitenruimte. En als u de hoes niet gebruikt, is deze eenvoudig op te rollen en op te bergen.

Dit hoeslaken is geschikt voor KING en ROYAL KING Picknicktafels 300cm of producten met de volgende maximale afmetingen (300cm x 162cm x 77cm) (Lengte x Breedte x Hoogte).

 

Conclusie:

 

Onze hoeslaken van 300 cm biedt een perfecte oplossing voor het beschermen van uw picknicktafel tegen weersinvloeden. Dankzij de combinatie van PVC en polyester is de hoes weersbestendig, slijtvast en vraagt geen onderhoud. Bovendien zorgt het opspansysteem ervoor dat de hoes stevig blijft zitten, zelfs in winderige omstandigheden. De hoes is specifiek ontworpen voor tafels van 300 cm en heeft een chique en elegant design. Bovendien is de hoes eenvoudig op te rollen en op te bergen wanneer u hem niet gebruikt. 

Productspecificaties:

Algemene kenmerken:
Materiaalsoort:PVC - Polyester
Leeftijd:18 tot 99
Afmetingen:
Overige kenmerken:
PDF documenten: