De grootste dealer van picknicktafels in België
Snelle en betrouwbare levering
Max. 10€ verzendkosten! 

HOESLAKEN 180 cm

BH180

Tijdelijk in prijs verlaagd!

56.34

Merk:
KING
Leveringsterm:
1 - 9 werkdagen
€ 46,95

Prijs:

€ 46,95

Deze duurzame PVC-beschermhoes biedt uw picknicktafel de ultieme bescherming. Dankzij deze waterdichte hoeslaken van 180 cm verlengt u de levensduur van uw E-woodproduct en bewaart u het hout langer zijn topkwaliteit. Deze zwarte hoes is gemaakt van PVC en polyester, twee materialen die bekend staan om hun weersbestendigheid, slijtvastheid en gebrek aan onderhoud. Hierdoor is deze hoes ideaal voor gebruik in uw tuin of buitenruimte. Onderaan het hoeslaken bevindt zich een opspansysteem, waardoor u dit product stevig kunt aanbrengen rond uw KING-producten.
 

De voordelen van PVC


PVC of polyvinylchloride is een duurzaam kunststof dat wordt geproduceerd uit aardolie en zout. PVC is niet alleen weersbestendig, maar ook slijtvast en vraagt geen onderhoud. Hierdoor is PVC een perfect materiaal voor hoeslakens. Bovendien is PVC ook bestand tegen UV-straling, wat het nog geschikter maakt voor gebruik in de buitenruimte.
 

De voordelen van polyester


Polyester is een synthetische vezel die bekend staat om zijn scheurvastheid, lage vochtopname, elasticiteit en kreukvrijheid. Dankzij de unieke kromming van de vezel heeft polyester een uitstekende veerkracht en is het zeer licht van gewicht. Dit maakt polyester ideaal voor het maken van hoeslakens, omdat het zowel stevig als flexibel is. Bovendien is polyester ook bestand tegen UV-straling, waardoor het geschikt is voor gebruik in de buitenruimte.
 

Verschil tussen PE (Polyethyleen) en PVC


PE is minder duurzaam dan PVC omdat PE meestal in een lichtere uitvoering voorkomt bij hoeslakens, bijvoorbeeld 200 gr/m2 PE tegenover 500 gr/m2 PVC. Beschermhoezen in PE zijn dan ook opmerkelijk goedkoper dan PVC beschermhoezen. De uitstraling van een PVC beschermhoes is ook veel chiquer dan een PE beschermzeil die er eerder goedkoop en plastiekerig uitziet.

 

Extra informatie:

 

  • Het hoeslaken is specifiek ontworpen voor KING Picknicktafels 180cm of producten met de volgende maximale afmetingen (180cm x 162cm x 77cm) (Lengtex Breedte x Hoogte). Dit betekent dat het perfect past op uw picknicktafel van 180 cm en uw meubel optimaal beschermd zal zijn.

  • Het opspansysteem zorgt ervoor dat de hoes stevig blijft zitten, zelfs in winderige omstandigheden. Dit betekent dat u er zeker van kunt zijn dat de hoes op zijn plaats blijft en uw meubel goed beschermd is, ook als het waait.

  • Het hoeslaken is niet alleen geschikt voor picknicktafels, maar ook voor andere tuinmeubelen zoals stoelen, banken en loungesets. Dit maakt het een veelzijdig product dat u kunt gebruiken voor al uw buitenmeubelen.

  • De zwarte kleur van de hoes maakt het een chique en elegant product. Dit betekent dat het niet alleen functioneel is, maar ook een esthetisch aantrekkelijk element in uw tuin of buitenruimte zal zijn.

  • De hoes is eenvoudig op te rollen en op te bergen wanneer u hem niet gebruikt. Dit maakt het een handig product dat weinig ruimte inneemt en eenvoudig op te bergen is wanneer u het niet gebruikt.

 

In samenvatting biedt deze PVC-beschermhoes uw picknicktafel de ultieme bescherming. Dankzij de combinatie van PVC en polyester is de hoes weersbestendig, slijtvast en vraagt geen onderhoud. Het opspansysteem zorgt ervoor dat de hoes stevig blijft zitten, zelfs in winderige omstandigheden. De hoes is specifiek ontworpen voor picknicktafels van 180 cm en kan ook gebruikt worden voor andere tuinmeubelen. De zwarte kleur maakt de hoes chique en elegant, en is eenvoudig op te rollen en op te bergen wanneer u hem niet gebruikt.

 

Productspecificaties:

Algemene kenmerken:
Materiaalsoort:PVC - Polyester
Leeftijd:18 tot 99
Afmetingen:
Overige kenmerken:
PDF documenten: